Pallet inkoop: overtollige pallets laten inkopen door de Palletcentrale

Het inkopen van overtollige pallets vinden wij belangrijk bij de Palletcentrale. Daarom geven wij bij de inkoop van pallets altijd de beste prijs af. Vanaf 50 hele pallets komen wij uw pallets zelfs bij u ophalen én geven u hier een goede prijs voor. Wij kopen europallets in maar ook alle andere soorten gebruikte pallets: hout of kunststof of houtvezelpallets in iedere afmeting.

Bel, app of mail ons, of maak gebruik van het online formulier en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie voor de inkoop van uw overtollige pallets.

 

Wat is de waarde van uw voor overtollige pallets

Uw overtollige pallets vertegenwoordigen een waarde. Voor u staan ze in de weg en wij komen ze graag bij u inkopen. Daar krijgt u dan ook een vergoeding voor. De waarde van de pallet hangt af van het type pallet en de staat waar de pallet in verkeerd. De waarde van de pallet wordt beïnvloed door:

  • Materiaal pallet: hout of kunststof
  • Staat van de pallet: in goede staat of moet hij gerepareerd worden?
  • Het type pallet: de afmetingen en andere specificaties

Op basis van een foto kunnen wij snel de waarde van uw pallets vaststellen. U kunt ons snel en eenvoudig bereiken per whatsapp en een foto doorsturen. Binnen 1 werkdag antwoord en een prijs!

Wat gebeurt er met overtollige pallets die wij inkopen?

Wanneer wij uw overtollige gebruikte pallets inkopen geven wij ze een tweede leven. Wij sorteren de pallets per soort, controleren ze op bruikbaarheid en indien nodig repareren wij de pallets zodat ze weer stevig en betrouwbaar. Met het inkopen van overtollige pallets dragen wij, maar ook u bij aan de circulaire economie. Het is een duurzaam proces. Hierover later in dit artikel meer.

Inkoop pallets welke onbruikbaar zijn

Wij kopen overtollige pallets in en komen deze vanaf 50 stuks ophalen. Maar ook veel grotere vrachten nemen wij mee in onze eigen vrachtwagens. Heeft u regelmatig volle wagens met overtollige pallets dan kunnen wij deze bij u opkopen en indien gewenst voorzien wij u van nieuwe pallets. Wij zijn voor veel van onze klanten een totaalpartner op het gebied van pallets.

Wanneer wij uw overtollige pallets opkopen kan het zijn dat hier onbruikbare pallets tussen zitten die niet meer gerepareerd kunnen worden. Wij sorteren en controleren iedere vracht pallets. Hiervan ontvangt u netjes een uitsorteerrapport. Zo kunt u precies zien hoeveel hele pallets, pallets voor reparatie en onbruikbare pallets wij bij u hebben ingekocht en welke vergoeding hier tegenover staat.

Onbruikbare pallets komen ook weer terecht bij een recyclingbedrijf.

Duurzaam ondernemen

Met de in- en verkoop van gebruikte overtollige pallets ontstaat een duurzaam proces dat allerlei voordelen voor het milieu kent. Minder kap van bomen, minder productie en minder vrachtwagenkilometers. Wanneer wij pallets bij u inkopen kunnen wij aan het eind van het jaar aan uw bedrijf een CO-2 besparingscertificaat verstrekken elke direct kan worden opgenomen in het milieujaarverslag.

Pallet inkoop door Palletcentrale

Al meer dan 50 jaar kopen wij gebruikte houten, kunststof en ook houtvezel pallets in. Met inmiddels 6 locaties verspreid over heel Nederland kunnen wij snel uw overtollige pallets ophalen. Deze locaties stellen ons evengoed in staat om voor onze klanten een 100% palletbeschikbaarheid te garanderen wanneer zij bij ons pallets inkopen.

Waarde pallets vaststellen

Wij stellen graag de waarde van uw pallets vast om u vervolgens de beste prijs te geven waartegen wij ze inkopen. Neem contact met ons op en u krijgt binnen 1 werkdag, meestal veel sneller, een prijs uw overtollige pallets.