Palletcentrale schenkt € 26.000,- aan Ypsilon en Hersenstichting

Grote dankbaarheid bij MIND Ypsilon en de Hersenstichting.  Beide ontvingen ze een cheque van 13.000 euro van de Palletcentrale. Het 50-jarige bestaan van de Palletcentrale was de aanleiding voor de gulle gift. De donaties worden gebruikt om familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid te ondersteunen en om hersenonderzoek te financieren.

“Tijdens het jubileumfeest van onze organisatie hebben we de genodigden gevraagd om geen cadeaus te geven, maar om een financiële bijdrage te leveren, zodat we het bedrag konden schenken aan een goed doel. In totaal is er 13.000 euro gedoneerd en hebben wij als Palletcentrale het bedrag verdubbeld, vertelt Marco Leemberg, CEO van de Palletcentrale. “We hebben vooraf gekozen om zowel de Hersenstichting als Ypsilon een donatie te geven, omdat er door omstandigheden verwantschap is met zowel de Hersenstichting als MIND Ypsilon. Beide organisaties dragen we een warm hart toe.”

MIND Ypsilon is verheugd over de gift. “Het cadeau van de Palletcentrale helpt ons om naasten te ondersteunen.
Als ze sterker staan in hun relatie met de patiënt en de hulpverlening leidt dat tot een betere prognose. Winst voor alle partijen dus”, zegt directeur Bert Stavenuiter.