Pallets in bulk kopen

Wanneer u pallets in bulk wilt kopen, grote partijen, dan bent u bij de Palletcentrale aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel in pallets en leveren uit een voorraad van meer dan 500.000 stuks, verdeeld over vijf vestigingen in Nederland. We beschikken over gekwalificeerde reparatie locaties en een eigen palletfabriek.

Grote aantallen, nieuw en gebruikt

Zowel nieuwe als gebruikte pallets kunnen wij in grote aantallen leveren. Uit voorraad. Wij zijn een totaalpartner op het gebied van pallets. U kunt bij ons niet alleen uw pallets inkopen, maar u kunt oude pallets verkopen aan de Palletcentrale. Vanaf 50 stuks komen wij ze bij u afhalen. Voor meer informatie gaat u naar onze opkoop pagina om uw pallets te verkopen.

Eigen transport

Om grote aantallen pallets betrouwbaar te kunnen leveren is professioneel transport nodig. Daarom beschikt de Palletcentrale over 30 eigen vrachtwagens. Zo weet u zeker dat ook wanneer u pallets in bulk bestelt, deze volgens afspraak en op tijd bij u worden afgeleverd.

Offerte grote aantallen pallets

Wilt u grote aantallen pallets bestellen? Vanaf ca. een volle vrachtwagen pallets maken wij graag een offerte voor u. U kunt rekenen op de scherpste prijs. Vraag een offerte aan of lees eerst meer over de Palletcentrale.