Uitbreiding Palletcentrale Noord-Holland met 16.000 m2 op Agriport A7

De Palletcentrale breidt uit op locatie Palletcentrale Noord-Holland, te Middenmeer. Met de uitbreiding krijgt de Palletcentrale 16.000m2 extra om de bedrijfsactiviteiten uit te voeren. De Palletcentrale blijft op haar huidige locatie op bedrijventerrein Agriport A7, de extra kavels liggen tegenover het huidige bedrijventerrein van de Palletcentrale.

Door de samenwerkingen die worden aangegaan met vele bedrijven in Noord-Holland heeft de Palletcentrale in deze regio behoefte aan meer ruimte. Deze ruimte wordt in eerste instantie ingezet als extra opslagcapaciteit. Hierdoor kan de beschikbaarheid van pallets nóg beter gewaarborgd worden voor klanten van de Palletcentrale. “De Palletcentrale kan putten uit ruime voorraden vanuit onze opslagcapaciteit verdeeld over 6 locaties in Nederland. Hierdoor staan klanten nooit in de kou als zij pallets nodig hebben. Wij werken binnen onze afspraken met een 100% beschikbaarheid.  Met de extra opslagcapaciteit in Noord-Holland kunnen wij deze voorraden nog verder uitbreiden.” Aldus Marco Leemberg, CEO bij de Palletcentrale.

De bouwkavels zullen niet direct bebouwd worden. Maar wanneer dit in de toekomst nodig blijkt om nog beter aan de wensen van klanten te kunnen voldoen, behoort dit tot de mogelijkheden.