9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP1 pallets

CP1 pallets, nieuw en gebruikt. Deze chemie pallets koopt u bij de Palletcentrale! Kies hieronder het type pallet. Bestel direct online of vraag een offerte aan bij grote aantallen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

CP1 pallets kopen

De CP1 pallet is ontworpen met het oog op de chemische industrie, CP staat dan ook voor chemie pallet. De CP1 pallets is de meest voorkomende CP-pallet. De CP1 pallet heeft een afmeting van 100 x 120 cm. De CP1 pallet is een 4-weg pallet voorzien van 3 sleden. Deze 3 sleden zijn kenmerken voor dit type pallet. Maar ook de 9 bovenlatten zijn een kenmerkend element van de CP1.

Specificaties CP1

  • Afmetingen: 100 x 120 cm
  • Draagvermogen: 1250 kg
  • Openingen zijkant: Ja, 4-weg
  • Pompwagen geschikt: Ja
  • Gewicht pallet: Ca. 18 kg

Nieuwe en gebruikte CP1 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor nieuwe CP1 pallets geheel geproduceerd volgens de richtlijnen die dit type pallets heeft. Wij voorzien uw bedrijf van een stabiele toevoer nieuwe CP1 pallets.

Ook voor gebruikte CP1 pallets kunt u bij de Palletcentrale terecht. Wij hebben een constante toevoer van gebruikte pallets. Op deze manier kunt u niet alleen tegen scherpe prijzen uw pallets bestellen, het is ook een duurzame manier van pallets inkopen.