9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP2 pallets

Op zoek naar CP2 Pallets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palletcentrale kunt u terecht voor alle varianten chemical pallets, waaronder Chemie Pallets CP2. In onze webshop vindt u gemakkelijk en snel de juiste pallet, en mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen we u graag. Bel ons gerust als u een vraag heeft over de shop, een bestelling of voor advies.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

CP2 Pallets kopen bij De Palletcentrale

De CP2 pallet is vervaardigd uit 13 planken van kwaliteitshout, 9 klossen en 60 spijkers. De productie van deze chemie pallets gaat geheel volgens de technische voorschriften van EPAL. Dit type CP pallet heeft een afmeting van 80x120cm. Chemiepallets, want daar staat CP voor, worden gebruikt voor de chemie-industrie in Europa. Deze pallets zijn  eenvoudig reinigbaar dankzij het gladde oppervlak van de pallet. Dankzij de open uitvoering van de pallet is hij geschikt voor vervoer van goederen in verpakking en dozen.

Specificaties CP2

  • Afmetingen: 80 x 120 cm
  • Draagvermogen: 1250 kg
  • Openingen zijkant: Ja, 4-weg
  • Pompwagen geschikt: Ja
  • Gewicht pallet: Ca. 22 kg

Nieuwe en gebruikte CP2 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor nieuwe CP2 pallets geheel geproduceerd volgens de richtlijnen die dit type pallets heeft. Wij voorzien uw bedrijf van een stabiele toevoer nieuwe CP2 pallets.

Ook voor gebruikte CP2 pallets kunt u bij de Palletcentrale terecht. Wij hebben een constante toevoer van gebruikte chemische pallets. Op deze manier kunt u niet alleen tegen scherpe prijzen uw pallets bestellen, het is ook een duurzame manier van pallets inkopen.

Veelgestelde vragen over de CP2 Pallet

Met een gewicht van 17,5 kg is het een lichtgewicht pallet binnen de categorie CP-pallets.  

De CP2 pallet heeft een hoogte van 13,8 cm, is 120 cm lang en 80 cm breed. Hiermee heeft het dezelfde afmeting als een EPAL Europallet.