9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP3 pallets

Op zoek naar CP3 Pallets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palletcentrale kunt u terecht voor alle varianten chemical pallets, waaronder Chemie Pallets CP3. In onze webshop vindt u gemakkelijk en snel de juiste pallet. Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen we u graag. Bel ons gerust als u een vraag heeft over de shop, een bestelling of voor advies.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

CP3 pallets kopen bij De Palletcentrale

Bij de Palletcentrale kunt u terecht om CP3 pallets te kopen, ook wel Chemie pallets 3 genoemd. Speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie, al kent de pallet ook andere doeleinden. De veiligheid en kwaliteit van CP pallets zijn van groot belang in de chemische industrie. De prioriteit ligt bij het beschermen van het milieu, de werknemers en de lading zelf. Deze pallets worden veel gebruikt voor transport van bigbags, vaten en octabins. De CP3 pallet heeft een open onderdek met maar 3 onderlatten.

Wij leveren nieuwe en gebruikte CP3 pallets. Met een eigen productielocatie, 5 vestigingen en 30 vrachtwagens in eigen beheer, kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen.

Specificaties van de CP3 pallets

  • Afmeting: 114×114 cm
  • Draagvermogen: 1250 kg
  • Openingen zijkant: 4-weg
  • Pompwagengeschikt: ja
  • Gewicht pallet: Ca. 20 kg

Nieuwe en gebruikte CP3 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor nieuwe CP3 pallets geheel geproduceerd volgens de richtlijnen die dit type pallets heeft. Wij voorzien uw bedrijf van een stabiele toevoer nieuwe CP3 pallets.

Ook voor gebruikte CP3 pallets kunt u bij de Palletcentrale terecht. Wij hebben een constante toevoer van gebruikte pallets. Op deze manier kunt u niet alleen tegen scherpe prijzen uw pallets bestellen, het is ook een duurzame manier van pallets inkopen.

Meestgestelde vragen over de CP3 pallet

Een CP pallet, of chemiepallet, is een pallet met een glad oppervlakte waar stof en vuil niet aan hecht. Deze worden gebruikt in de Europese chemie-industrie.

De houten CP3 pallet is vierkant en heeft een afmeting van 114×114 cm bij een hoogte van 13,8 cm.

Het gewicht van een CP3 pallet bedraagt 23,5 kg en dat voor een pallet die maar liefst 1250 kg aan draagvermogen heeft.