9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP3 pallets kopen

Bij de Palletcentrale kun je terecht om CP3 pallets te kopen, ook wel Chemie pallets 3 genoemd. Speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie, al kent hij ook andere doeleinden. De veiligheid en kwaliteit van CP pallets zijn van groot belang in de chemische industrie. De prioriteit ligt bij het beschermen van het milieu, de werknemers en de lading zelf. Deze pallets worden veel gebruikt voor transport van bigbags, vaten en octabins. De CP3 pallet heeft een open onderdek met maar 3 onderlatten.

Wij leveren nieuwe en gebruikte CP3 pallets. Met een eigen productielocatie, 5 vestigingen en 30 vrachtwagens in eigen beheer, kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen.

Specificaties CP3 pallets

  • Afmeting: 114×114 cm
  • Draagvermogen: 1250 kg
  • Openingen zijkant: 4-weg
  • Pompwagengeschikt: ja
  • Gewicht pallet: Ca. 20 kg

Nieuwe en gebruikte CP3 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kun je terecht voor nieuwe CP3 pallets geheel geproduceerd volgens de richtlijnen die dit type pallets heeft. Wij voorzien jouw bedrijf van een stabiele toevoer nieuwe CP3 pallets.

Ook voor gebruikte CP3 pallets kun je bij de Palletcentrale terecht. Wij hebben een constante toevoer van gebruikte pallets. Op deze manier kun je niet alleen tegen scherpe prijzen jouw pallets bestellen, het is ook een duurzame manier van pallets inkopen.