9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP7 pallets

Op zoek naar CP7 Pallets ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palletcentrale kunt u terecht voor alle varianten pallets, waaronder Chemie Pallets CP7. In onze webshop vindt u gemakkelijk en snel de juiste pallet. Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen we u graag. Bel ons gerust als u een vraag heeft over de shop, een bestelling of voor advies.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

CP7 pallets kopen bij De Palletcentrale

CP7 pallets kopen doet u bij Palletcentrale.nl! De CP7 pallet lijkt veel op de CP 1 en de CP6 pallet, maar is een grotere versie. Deze pallet leent zich uitstekend voor diverse transport van goederen. Denk aan bijvoorbeeld zakken, dozen en andere producten op stapel.

Specificaties van de CP7 pallet

  • Afmeting: 110×130 cm
  • Dynamisch draagvermogen: 1100 kg
  • Openingen zijkant: 4-weg
  • Pompwagengeschikt: ja

Nieuwe en gebruikte CP7 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte pallets. Dit geldt ook voor de CP7. Onze nieuwe CP pallets worden geheel geproduceerd volgens de officiële richtlijnen die behoren bij dit type pallets.

Ook voor de aanschaf van CP7 pallets die gebruikt zijn kunt u bij ons terecht. Wij zijn marktleider in de in- en verkoop van gebruikte pallets en kunnen voorzien in een constante levering. Dit levert het voordeel op van goed geprijsde pallets, maar tevens koopt u uw chemie pallets ook duurzaam in. Gebruikte pallets dragen enorm bij aan een circulaire economie.

Veelgestelde vragen over CP7 pallets

Een CP pallet, of chemiepallet, is een pallet met een glad oppervlakte waar stof en vuil niet aan hecht. Deze worden gebruikt in de Europese chemie-industrie.

Er zijn 9 verschillende CP palllets, dus van CP1 tot aan CP9. De pallets zijn uitgevoerd in verschillende afmetingen en draagvlakken. De juiste CP pallet hangt dus af van de industrie waar de pallet voor gebruikt gaat worden. De afmetingen waarin de CP pallets variëren zijn: 100 x 120 cm, 80 x 120 cm, 114 x 114 cm, 110 x 130 cm en 76 x 114 cm.