9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

CP9 pallets

Op zoek naar CP9 Pallets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palletcentrale kunt u terecht voor alle varianten chemical pallets, waaronder Chemie Pallets CP9. In onze webshop vindt u gemakkelijk en snel de juiste pallet, en mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen we u graag. Bel ons gerust als u een vraag heeft over de shop, een bestelling of voor advies.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

CP9 pallets te koop bij De Palletcentrale

De CP9 pallet zijn gemaakt met het oog op de chemische industrie. Het zijn zware houten pallets met een kruisdek (omlopend onderdek) en een draagvermogen van 1100 kg, hierdoor is de CP9 pallet geschikt voor zware ladingen. Op de pallet worden voornamelijk ladingen vervoert die chemisch gerelateerd zijn zoals; vloeibare stoffen en vatten, bigbags en drums. De CP9 pallets hebben 9 boven planken, 9 klossen, 3 tussen planken een omlopend onderdek.

Specificaties CP9

  • Afmetingen: 114 x 114 cm
  • Draagvermogen: 1100 kg
  • Openingen zijkant: Ja, 4-weg
  • Pompwagen geschikt: Ja
  • Gewicht pallet: Ca. 22 kg

Nieuwe en gebruikte CP9 chemie pallets

Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor nieuwe CP9 pallets geheel geproduceerd volgens de richtlijnen die dit type pallets heeft. Wij voorzien uw bedrijf van een stabiele toevoer nieuwe CP9 pallets.

Ook voor gebruikte CP9 pallets kunt u bij de Palletcentrale terecht. Wij hebben een constante toevoer van gebruikte chemische pallets. Op deze manier kunt u niet alleen tegen scherpe prijzen uw pallets bestellen, het is ook een duurzame manier van pallets inkopen.

Veelgestelde vragen over de CP9 Pallet

Het eigen gewicht van de chemische pallet CP9 is slechts 22 kg, en dat voor een dynamisch draagvermogen van 1500 kg!

De CP9 pallet is een grote vierkante uitvoering binnen de chemische pallets. De hoogte van de houten pallet bedraagt 15,6 cm. Zowel de lengte en de breedte bedragen 114 cm.  

Een CP pallet, of chemiepallet, is een pallet met een glad oppervlakte waar stof en vuil niet aan hecht. Deze worden gebruikt in de Europese chemie-industrie.