9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

HT Pallets

Palletcentrale is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige HT-pallets. Onze pallets voldoen aan de ISPM 15-norm en zijn daardoor geschikt voor internationaal transport. Wij bieden een ruime selectie aan pallets in verschillende maten en specificaties. U profiteert van onze uitstekende klantenservice en snelle levering. HT-pallets zijn houten pallets die behandeld zijn volgens de ISPM 15-norm. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor internationaal transport, omdat ze vrij zijn van schadelijke organismen en ziektes. Dit maakt ze de ideale keuze voor bedrijven die internationaal handelen en hun producten veilig willen verzenden.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Heat treated pallets

Door het uitvoeren van Heat Treatment op pallets worden schadelijke organismen als dennenhoutaaltjes of de Aziatische boktor gedood. Houten pallets die een Heat Treatment (HT) behandeling ondergaan, waarbij de pallets 30 minuten worden verhit tot 56 graden, voldoen aan de ISPM15 eis. Dit is verplicht voor alle houten verpakkingen die worden geëxporteerd of geïmporteerd buiten de Europese Unie.

Online HT pallets kopen bij De Palletcentrale

Wilt u graag online HT pallets kopen? Dan bent u bij Palletcentrale aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan heat treated pallets in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de afmeting die u nodig heeft, kunt u in onze voorraad op zoek gaan naar een pallet die aansluit bij uw eisen en wensen. Vind u het lastig om zelf een inschatting te maken? Raadpleeg dan ons team van specialisten. De experts van Palletcentrale hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat.