H3 pallet informatie: Alles wat u moet weten over een H3 pallet

De hygiëne H3 pallet van kunststof is door zijn hygiënisch design eenvoudig schoon te maken en goed toepasbaar binnen de vlees- en voedingsindustrie. Deze blokpallet is bovendien volledig recyclebaar en voorzien van een gesloten boven- en onderdek. U koopt en verkoopt ze online bij Palletcentrale. 

Specificaties van de H3 pallet 

De pallet H3 specificaties zijn als volgt: 

  • Type pallet: blokpallet 
  • Draagvermogen: ca 1250 kg en 850 kg in palletstelling 
  • Eigen gewicht: 19-22 kg 
  • Palletsledes onderlangs: 3 
  • Gesloten palletsledes en klossen onderzijde 
  • Afmeting: 120x100x16 cm 

Afmetingen van de H3 pallet 

De H3 pallet heeft een afmeting van 120×102 cm en een hoogte van 16 cm.  

Gewicht van de H3 pallet 

Het eigen gewicht van de H3 pallet is 20 kg, terwijl deze blokpallet een gewicht van maar liefst 1250 kg aankan. 

De voor- en nadelen van de H3 pallet 

De H3 pallet van kunststof is KDPE-levensmiddelengeschikt en gemaakt van recyclebaar materiaal. Wegglijden van het laadgoed wordt voorkomen door de opstaande randen rondom. Extra sterk waardoor breuk op de gevoelige punten zoveel mogelijk wordt voorkomen. Een nadeel van een H3 pallet is het feit dat kunststof niet te repareren is bij schade. 

De kenmerken 

H3 pallets zijn uitgerust met bovenlangs 3 palletsledes. Aan de onderzijde zijn de klossen en de palletsledes gesloten. Het glijden van pallets onderling en het afglijden van uw laadgoed wordt voorkomen door de handige opstaande randen. 

Waar kan ik H3 pallets inleveren? 

Palletcentrale geeft u graag een vergoeding voor uw nog bruikbare H3 pallets. Vul ons opkoopformulier online in en bied daarmee uw gebruikte pallets aan via onze pallet opkoop. Bij aantallen die de 50 overstijgen, is het mogelijk de pallets door ons af te laten halen. Hiervoor zetten wij ons eigen transport in. Het gebruik van een heftruck bij u ter plaatste is dan handig. Aantallen van 15-50 brengt u eenvoudig naar de vestiging van Palletcentrale bij u in de buurt. Met de opbrengt van uw tweedehands pallets koopt u eenvoudig aanvullende producten of andere pallets bij ons. 

Hoeveel H3 pallets passen er in een trailer? 

Niet iedere trailer heeft dezelfde inhoud. Het is daarom essentieel dat u eerst bepaalt in welke trailer u de H3 pallets gaat vervoeren. Wij staan voor u klaar en geven u alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken. Komt u hiervoor even met ons in contact 

Wat is de prijs van een H3 pallet? 

De H3 pallet is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, te weten:  

  • H3 pallet met randen, zonder nokken 
  • H3 ECO pallet, met randen 
  • H3 L pallet met randen en open sledes 

De prijs voor een H3 pallet is op aanvraag bij Palletcentrale te verkrijgen.  Op Palletcentrale worden geen H3 pallets aangeboden. Vandaar dat ik hier heb neergezet dat de prijs op aanvraag is. Met 3 verschillende soorten is het niet mogelijk hier een prijs neer te zetten. 

Vind de beste pallet voor uw toepassing 

Of de H3 pallet de beste optie voor uw transport is hangt onder meer af van de goederen die u wilt vervoeren, welke draagkracht de pallet moet hebben en welke voorwaarden u hieraan stelt. De beste pallet komt snel naar voren als u in onze webshop de filters gebruikt.