Q-Pall pallet informatie: Alles wat u moet weten over een Q-Pall pallet

Tijdens transportwerkzaamheden is aandacht voor duurzaamheid van groot belang. De inzet van Q-Pall kunststof pallets is dan een goede keuze. Deze pallets kennen een lange levensduur, zijn goed te recyclen en gebruiksvriendelijk.  

Specificaties van de Q-Pall pallet 

De aanschaf van een Q-Pall pallet staat voor een groene, duurzame keuze. Het stevige materiaal kan tegen een stootje, is weerbestendig en voordelig in aanschaf. Kenmerkend voor dit type pallet zijn: 

  • Merk: Q-Pall 
  • Afmetingen: 40×60 cm tot 120×120 cm 
  • Belastbaarheid: 200 tot 1500 kg 
  • Categorieën: licht, middelzwaar en zwaar 

De lading die de pallet moet kunnen dragen, is bepalend voor de categorie waar u de meest geschikte pallet uit kiest. 

Afmetingen van de Q-Pall pallet 

De Q-Pall pallets worden in diverse afmetingen aangeboden. De kleinste pallet heeft een afmeting van 40×60 cm. De grootste Q-Pall kunststof pallet heeft een formaat van 120×120 cm. 

Gewicht van de Q-Pall pallet 

Het eigen gewicht van de Q-Pall pallet begint bij iets meer dan 2 kg. De zwaarste pallets wegen ongeveer 30 kg.  

De voor- en nadelen van de Q-Pall pallet 

Kiest u voor het gebruik van een Q-Pall pallet, dan profiteert u van: 

  • Duurzame pallet 
  • Kunststof pallet van gerecycled materiaal 
  • Keuze uit 3 varianten: light, medium en heavy 
  • Maatwerk pallet naar keuze 
  • Kostenbesparing door de lange levensduur 

Nadelen kent deze pallet eigenlijk niet, omdat bij schade de pallet gewoon weer gerecycled wordt. 

De kenmerken 

De duurzame Q-Pall pallet is ontwikkeld om de uitstoot van CO2-gassen te verlagen. Door het hergebruik van materialen worden de kosten verlaagd en zet u de lichtgewicht milieubewuste pallets langdurig in tijdens uw transportwerkzaamheden. Met een ruime collectie kunststof pallets kiest u zelf het formaat en het type pallet uit: hygiënische pallets, export pallets, display pallets en CP pallets. 

Waar kan ik Q-Pall pallets inleveren? 

Q-Pall pallets in uw bezit die u niet meer gebruikt? Ontvang van ons een vergoeding en bied ze online aan via onze pallet opkoop. Palletcentrale is als marktleider actief in zowel de verkoop als opkoop van pallets. Aantallen groter dan 50 stuks, kunnen door ons met eigen transport bij u worden afgehaald. Heeft u kleinere hoeveelheden tussen de 15 en 50 stuks, dan vragen wij u deze zelf in te leveren op de dichtstbijzijnde vestiging van Palletcentrale. 

Hoeveel Q-Pall pallets passen er in een trailer? 

Hoeveel Q-Pall pallets in uw trailer passen, wordt bepaald door het type trailer dat u inzet en het formaat van de pallets. Zeker weten dat uw pallets in uw trailer passen? Neem even contact met onze afdeling klantenservice op, dan helpen zij u hierbij. 

Wat is de prijs van een Q-Pall pallet? 

Nieuwe Q-Pallets koopt u bij ons al vanaf 5,25 euro exclusief BTW. Voor een pallet van 100×120 cm is de nieuwprijs 32,65 exclusief BTW. 

Vind de beste pallet voor uw toepassing 

Wilt u op een duurzame manier pallets inzetten voor uw transport en zeker weten dat de Q-Pall pallet voor uw transportwerkzaamheden de beste keuze is? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag even mee naar uw specifieke situatie.