Stapelbakken van kunststof

Stevige stapelbakken van kunststof nodig voor het opslaan en vervoeren van uw goederen? Palletcentrale biedt u hiervoor euroboxen in diverse maten. Met de kunststof stapelbak houdt u uw magazijn overzichtelijk en netjes en verloopt uw logistieke proces soepel en efficiënt.  

Verschillende afmetingen magazijnbakken bij Palletcentrale 

Bepaal eenvoudig welke goederen u in de stapelbak van kunststof wilt plaatsen en stem daar de afmeting van de magazijnbakken op af. Met de standaard maatuitvoeringen zijn ze uitstekend te gebruiken op dolly’s of Europallets. Wij bieden de kunststof stapelbakken in zoveel verschillende maten aan, dat er altijd een passende magazijnbak beschikbaar is voor uw gebruik.

Gesloten en open kunststof stapelbakken 

Voor aanschaf van de kunststof stapelbak is het goed om stil te staan bij de handgreep. Deze kan zowel gesloten als open zijn bij het aanbod magazijnbakken dat wij bieden. Welk type wenselijk is in uw situatie is niet alleen afhankelijk van uw voorkeur, maar ook van het gebruik.  

Bestel magazijnbakken in onze webshop! 

De gesloten en open magazijnbakken zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar. Neem voor de beschikbaarheid contact op met onze medewerkers klantenservice. Wij hanteren niet alleen scherpe verkoopprijzen voor de stapelbak kunststof, maar geven u ook een mooie korting bij een grote afname. Wij verzoeken u vriendelijk om voor grote aantallen stapelbakken een offerte bij ons aan te vragen bij de vestiging van Palletcentrale bij u in de buurt.  

Stapelbakken kopen bij Palletcentrale 

Onze magazijnbakken variëren niet alleen in de breedte, maar ook in de hoogte. Zo is er een lage kunststof stapelbak die slechts 7,5 cm hoog is, maar verkopen we ook een magazijnbak die maar liefst 22 cm hoog is. Sterk als ze zijn, bent u met de magazijnbakken van Palletcentrale verzekerd van een stevige stapelbak van kunststof. Leverbaar in heel Nederland voor de midden en grootzakelijke markt, zoals u van de marktleider in palletverkoop mag verwachten.