Wat zijn de goedkoopste pallets?

In een aantal gevallen bestaat de mogelijkheid om te besparen bij het transporteren of opslaan van goederen door goedkope pallets te gebruiken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de belading die erop komt, van de eisen die aan de pallet gesteld worden en van de logistieke systemen.

  • Goedkope tweedehands pallets

Als je op zoek bent naar een goedkope pallet is het verstandig om een maatvoering of uitvoering te kiezen die net afwijkt van de standaard pallets. Vooral bij gebruikte pallets is de prijs sterk afhankelijk van de vraag in de markt. Dat wil zeggen hoe minder de vraag naar deze pallet, hoe voordeliger de palletprijs is.

Indien de logistieke systemen en de belading het toelaat kies dan voor een niet-standaard afmeting. Er bestaan veel voordelige pallets die de maatvoering van een standaard pallet dicht benaderen, maar net afwijken. Dit geldt ook voor de uitvoering. Veel goedkope pallets bestaan die de standaard en meest ideale pallet uitvoering heel dicht benaderen.

Beschikbaarheid van goedkope pallets is altijd aanwezig. Er zijn voldoende partijen die op een zeker moment vrijkomen tijdens het uitsorteer proces. Het feit dat het geen standaard pallets betreft geeft aan dat deze pallets niet altijd beschikbaar zijn in dezelfde maat of uitvoering. Maar er is altijd wel een andere maat of uitvoering beschikbaar. Bij de Palletcentrale zijn continue de goedkoopste pallets beschikbaar. Het is zeker de moeite waard om voor sommige toepassingen deze pallets uit te kiezen. Kijk op onze aanbiedingpagina voor de beste en goedkoopste aanbieding

  • Goedkope nieuwe pallets

Er komen ook regelmatig partijen goedkope nieuwe pallets vrij. Deze pallets worden voordelig aangeboden op onze website op de aanbiedingspagina.

Ben je gebonden aan voorgeschreven afmetingen, kijk dan kritisch naar de minimale eisen m.b.t. kwaliteit en specificaties van het hout. Hier zijn vaak besparingskansen te vinden. Ben je op zoek naar de goedkoopste pallet oplossing, wij adviseren je graag.