Palletcentrale blijft ook nu betrouwbaar produceren

pallets blijvend

Het zijn rumoerige tijden. Maar pallets van de Palletcentrale blijven beschikbaar.

Palletproducenten onderdeel van essentiële keten
Palletproducenten en producenten van andere houten verpakkingen zijn onderdeel van een keten die essentieel is om vitale processen in de samenleving voort te zetten. Pallets zijn van groot belang in de bevoorrading van bijvoorbeeld levensmiddelenbedrijven, maar ook ziekenhuizen en apotheken. Daarnaast zijn er nog veel meer bedrijven die moeten kunnen vertrouwen op de belevering van pallets.

Productie draait door
De Palletcentrale is erin geslaagd om doeltreffend maatregelen te nemen. Hierdoor kunnen wij, ondanks de grote invloed die het coronavirus op Nederland heeft, de continuïteit in de levering van pallets waarborgen. Als klant kun je vertrouwen op de palletbeschikbaarheid zoals je die gewend bent.

Aandacht voor actualiteit
Wij houden de actualiteiten goed in de gaten. Eerder publiceerde de FEFPEB een persbericht waarin overheden werden opgeroepen om te zorgen voor een vrije beschikbaarheid van pallets. Dit moet een bijdrage leveren aan de voortzetting van het transport van essentiële goederen in Europa. De palletbeschikbaarheid van de Palletcentrale blijft.

Vragen over de levering de komende maanden?
Wij kunnen ons voorstellen dat er tijdens deze onzekere tijd vragen zijn. Wij zorgen ervoor dat levering van pallets gecontinueerd wordt. Maar wanneer je vragen hebt over de belevering van pallets, staan wij voor je klaar. Neem contact op met jouw contactpersoon en wij beantwoorden je vragen graag.