Pallets kopen in Alkmaar

Online pallets kopen in Alkmaar? Dat doet u gemakkelijk met de 100% beschikbaarheidsgarantie die Palletcentrale.nl u biedt. Vanaf uw eigen werklocatie pallets kopen in onze webshop en bij vragen altijd een beroep doen op een deskundig team. Dat is waar wij bij Palletcentrale voor staan. Bij twijfel over de juiste pallet voor uw gebruik of de materiaalsoort staan onze medewerkers u graag te woord. Palletcentrale voorziet vanuit 100% beschikbaarheidsgarantie in:

Wij zijn er trots op dat we marktleider zijn in nieuwe en gebruikte pallets van zowel hout als kunststof.

Pallets in meerdere afmetingen en soorten

Vanuit onze ervaring weten wij dat de behoefte aan pallets sterk afhankelijk is van het gebruik. Hierop hebben wij vanzelfsprekend ingespeeld en dat maakt dat pallets kopen in Alkmaar bij ons mogelijk is voor:

 

Weten welke pallet het meest geschikt is voor uw vervoerswens? Neem gerust contact met ons op voor de benodigde informatie.

Pallets die voldoen aan EPAL eisen en normen

Wij fabriceren de pallets volledig volgens de geldende EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt de gevraagde kwaliteitseisen van pallets wereldwijd. Dit verzekert u van europallets die zonder meer veilig zijn voor al uw transportwerkzaamheden. De EPAL-pallets bij u op locatie in Alkmaar laten leveren?

Pallets verkopen in Alkmaar

Bent u van plan om europallets of andere pallets te verkopen in Alkmaar? Regel ook dat eenvoudig en snel en maak hiervoor gebruik van onze pallet opkoop. Met onze eigen transportdienst is het ophalen van pallets in Alkmaar geen probleem. Enige voorwaarde hierbij is dat het een set gebruikte pallets betreft die groter is dan 50 stuks. Voor het gemak is het handig als wij ter plaatse een heftruck van u mogen gebruiken. Vanzelfsprekend ontvangt u via de pallet opkoop van Palletcentrale een goede prijs voor uw gebruikte pallets.