Pallets kopen & verkopen in Almere

Pallets kopen in Almere kun je snel een makkelijk doen via onze webshop op Palletcentrale.nl. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen via de telefoon, chat of per e-mail. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Je kunt op onze webshop zowel nieuwe als gebruikte pallets kopen. Je vindt ze in alle soorten en maten. Bij de Palletcentrale profiteer je van een grote beschikbaarheid van pallets. Een 100% pallet beschikbaarheid. Wij leveren in Almere en omgeving, maar ook in alle andere delen van het land. Met eigen vervoer. Wij leveren vanuit vijf vestigingen, waar je desgewenst ook je pallets kunt afhalen.

Pallets verkopen

Wil jij vanuit Almere of omgeving je pallets verkopen? Dat is ook mogelijk bij de palletcentrale. Je kunt ons bellen voor de opkoop va overtollige pallets. Wij halen ze op bij jou op locatie, of je kunt ze langs brengen.

Online pallets bestellen bij de Palletcentrale

Ben je op zoek naar pallets en kom je uit Almere en omgeving? Dan kun je van onze webshop gebruik maken om gemakkelijk je bestelling te plaatsen.

Wij hebben een beschikbaarheid van honderd procent. Je weet zeker dat je jouw gewenste pallet kunt kopen. We leveren direct vanuit onze eigen voorraad. Met zo’n half miljoen pallets verdeeld over onze vijf vestigingen zit je altijd goed.

De Palletcentrale is al ruim 50 jaar palletspecialist. Al die jaren maken wij ons sterk voor een perfecte productie, opkoop of verkoop van pallets. Maak gebruik van ons specialisme op het gebied van pallets, transport en productie.

We hebben een schat van ervaring als het op de toepassing van pallets aankomt. We denken graag met je mee over jouw toepassing, adviseren je voor optimaal gebruik. Maar ook de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Ruim aanbod pallets in Almere e.o.

Wij hebben een compleet aanbod als het om pallets gaat. Voor zowel de gestandaardiseerde pallets als Europallets en Chemie Pallets (CP). Bekijk pallets én aanvullende producten in onze webshop.

Materiaal:

Type pallets:

Op de lage prijzen en betrouwbare levering van Palletcentrale.nl kun je rekenen. Gebruikte pallets, afwijkende maten of juist gestandaardiseerde maten volgens de vastgestelde normen. Je vindt het bij de Palletcentrale!