Pallets kopen & verkopen in Almere

Pallets kopen in Almere kunt u snel en gemakkelijk doen via onze webshop op Palletcentrale.nl. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen via de telefoon, chat of per e-mail. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Bij de Palletcentrale profiteert u van een grote beschikbaarheid aan pallets. U kunt op onze webshop zowel nieuwe als gebruikte pallets kopen in alle soorten en maten. Wij leveren in Almere, maar ook in alle andere delen van Nederland met ons eigen vervoer. Wij leveren vanuit vijf vestigingen, waar u desgewenst ook uw pallets kunt afhalen.

Pallets verkopen

Wilt u vanuit Almere of omgeving uw pallets verkopen? Dit is ook mogelijk bij de Palletcentrale. U kunt ons bellen voor de opkoop van uw overtollige pallets. Wij halen ze op bij u op locatie, of u kunt ze langs brengen bij één van onze vestigingen.

Online pallets bestellen bij de Palletcentrale

Bent u opzoek naar pallets en komt u uit Almere en omgeving? Dan kunt u van onze webshop gebruik maken om gemakkelijk uw bestelling te plaatsen.

Wij hebben een 100% beschikbaarheid. Hierdoor weet u zeker dat u uw gewenste pallet kunt kopen. Wij leveren direct vanuit onze eigen voorraad en hebben gemiddeld zo’n half miljoen pallets verdeeld over onze vijf vestigingen waarmee wij u van pallets kunnen voorzien.

De Palletcentrale is al ruim 50 jaar palletspecialist. In al die jaren maken wij ons sterk voor een perfecte productie, opkoop of verkoop van pallets. Maak gebruik van ons specialisme op het gebied van pallets, transport en productie.

Wij hebben een schat aan ervaring als het gaat om de verschillende toepassingen van pallets. We denken graag met u mee over uw toepassing en adviseren u voor optimaal gebruik. Maar daarnaast staan wij ook in voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Ruim aanbod pallets in Almere e.o.

Wij hebben een compleet aanbod als het om pallets gaat. Voor zowel de gestandaardiseerde pallets als Europallets en Chemie Pallets (CP). Bekijk pallets én aanvullende producten in onze webshop.

Materiaal:

Type pallets:

Op de lage prijzen en betrouwbare levering van Palletcentrale.nl kunt u rekenen. Gebruikte pallets, afwijkende maten of juist gestandaardiseerde maten volgens de vastgestelde normen. U vindt het bij de Palletcentrale!