Pallets kopen in Amsterdam

Pallets kopen in Amsterdam kunt u eenvoudig en snel online doen via Palletcentrale.nl. Naast onze webshop hebben wij ook een team voor u klaar staan die u telefonisch, per e-mail of via de chat kunt bereiken.

Via onze webshop bieden wij zowel nieuwe als gebruikte pallets aan in verschillende afmetingen en soorten. Wij hebben een grote palletbeschikbaarheid, waardoor de palletmaat die u wenst ook op voorraad is. Profiteer van onze betrouwbare levering met eigen transport. Ook is het mogelijk om uw pallets op te halen bij onze vestiging in Noord-Holland.

Pallets verkopen

Wilt u pallets verkopen? Ook dat kan bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Amsterdam en omstreken, maar ook in andere delen van het land. Pallets ophalen in Amsterdam doen wij vanaf 50 stuks. U krijg een vergoeding voor de pallets die wij bij u ophalen.

Bestel pallets online bij de Palletcentrale

Heeft u pallets nodig in Amsterdam? U bestelt uw pallets snel en eenvoudig in onze webshop. Door onze 100% palletbeschikbaarheid zijn wij in staat om u te voorzien van uw gewenste pallet. Wij leveren de pallets direct uit onze eigen voorraad in Amsterdam. Wij hebben al 50 ervaring in het produceren, kopen en verkopen van pallets. Maak daarom gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van pallets en transport!

Met onze ervaring voorzien wij u graag van advies over alle mogelijkheden van de pallets die wij verkopen. Zo raden wij bijvoorbeeld een houtvezelpallet aan wanneer uw magazijn in Amsterdam over weinig ruimte beschikt. Deze pallets zijn namelijk op te stapelen wanneer ze niet gebruikt worden.

Ruime keuze voor het kopen van uw pallets

Onze ervaring ziet u onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heeft u deze pallets en bijbehorende accessoires al gezien in onze webshop?

Materiaal:

Type pallets:

U kunt rekenen op onze betrouwbaarheid. Wij produceren onze pallets volgens de EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt de scherpe kwaliteitseisen waaraan pallets moeten voldoen over de gehele wereld. EPAL-pallets leveren we ook bij u in Amsterdam. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via onze chat, telefoon op per e-mail.

pallets kopen terrein