Pallets kopen in Amsterdam

Pallets kopen in Amsterdam kunt u eenvoudig en snel online doen via Palletcentrale.nl. Naast onze webshop hebben wij ook een team voor u klaar staan die u uiteraard telefonisch of per e-mail kunt bereiken.

Via onze webshop bieden wij zowel nieuwe als gebruikte pallets aan in vele afmetingen en soorten. Daarnaast hebben wij een grote palletbeschikbaarheid. Dus uw palletmaat hebben wij op voorraad. Profiteer daarnaast van onze betrouwbare levering met eigen transport. U kunt ook kiezen voor het ophalen van uw pallets bij onze vestiging in Noord-Holland, in de buurt van Amsterdam.

Pallets verkopen

Wilt u pallets verkopen? Ook dat kan bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Amsterdam en omstreken, maar ook in andere delen van het land. Pallets ophalen in Amsterdam doen wij vanaf 50 stuks. U krijg een vergoeding voor de pallets die wij bij u ophalen.

Bestel pallets online bij de Palletcentrale

Heb je pallets nodig in Amsterdam? Je bestelt je pallet eenvoudig online in onze webshop. Moeiteloos schaf Je houten-, kunststof- of houtvezelpallets aan via de online winkel. Door onze ‘100% palletbeschikbaarheid’ grijp jij nooit mis. Jouw pallet wordt direct vanuit onze voorraad (500.000 pallets!) geleverd, in Amsterdam. Wist jij al, dat wij 50 jaar doen waar wij goed in zijn: pallets maken, kopen en verkopen? Dat zijn al aardig wat jaartjes ervaring. Wil je ook gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van pallets en transport?

Met onze ervaring kunnen wij je alle voor- en soms ook enkele nadelen per soort pallet vertellen. Zo raden we een houtvezelpallet aan als jouw magazijn in Amsterdam niet al te groot is. Deze zijn namelijk makkelijk op te stapelen als je ze even niet gebruikt.

Ruime keuze voor het kopen van jouw pallets

Onze ervaring zie je onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heb je deze pallets en hun accessoires al gezien in onze webshop?

Materiaal:

Type pallets:

Verder kun je ook op onze betrouwbaarheid rekenen. We produceren namelijk ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL is het bedrijf dat ervoor zorgt dat de pallets in deze wereld voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. De EPAL-pallets, deze vind je ook in Amsterdam. Wil je meer weten? Stel je vragen via onze chat, telefoon of per e-mail.

pallets kopen terrein