Pallets in Amsterdam kopen & verkopen

Pallets kopen in Amsterdam kun je eenvoudig en snel online doen via Palletcentrale.nl. Naast onze webshop hebben wij ook een team voor je klaar staan die jij natuurlijk telefonisch of per e-mail kunt bereiken.

 

Via onze webshop bieden wij zowel nieuwe als gebruikte pallets aan in vele afmetingen en soorten. Daarnaast hebben wij een grote palletbeschikbaarheid. Dus jouw palletmaat hebben wij op voorraad. Profiteer daarnaast van onze betrouwbare levering met eigen vervoer. Of kies voor het afhalen van je pallets bij onze vestiging in Noord-Holland, in de buurt van Amsterdam.

Pallets verkopen

Wil je pallets verkopen? Ook dat kan bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Amsterdam en omstreken, maar ook in andere delen van het land.

Bestel pallets online bij de Palletcentrale

Heb je pallets nodig in Amsterdam? Je bestelt je pallet eenvoudig online in onze webshop. Moeiteloos schaf Je houten-, kunststof- of houtvezelpallets aan via de online winkel. Door onze ‘100% palletbeschikbaarheid’ grijp jij nooit mis. Jouw pallet wordt direct vanuit onze voorraad (500.000 pallets!) geleverd, in Amsterdam. Wist jij al, dat wij 50 jaar doen waar wij goed in zijn: pallets maken, kopen en verkopen? Dat zijn al aardig wat jaartjes ervaring. Wil je ook gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van pallets en transport?

Met onze ervaring kunnen wij je alle voor- en soms ook enkele nadelen per soort pallet vertellen. Zo raden we een houtvezelpallet aan als jouw magazijn in Amsterdam niet al te groot is. Deze zijn namelijk makkelijk op te stapelen als je ze even niet gebruikt.

Ruime keuze voor het kopen van jouw pallets

Onze ervaring zie je onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heb je deze pallets en hun accessoires al gezien in onze webshop?

Materiaal:

Type pallets:

Verder kun je ook op onze betrouwbaarheid rekenen. We produceren namelijk ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL zijn is het bedrijf dat ervoor zorgt dat de pallets in deze wereld voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. De EPAL-pallets, deze vind je ook in Amsterdam Wil je meer weten? Stel je vragen via onze chat, telefoon of per e-mail.