Pallets kopen en verkopen in Breda

Wilt u in Breda pallets kopen tegen de beste prijs? Dat kan via de webshop van de Palletcentrale.nl. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op per chat, e-mail of telefoon. Wij staan voor u klaar.

Nieuwe of gebruikte pallets, hout of kunststof, u vindt ze terug op onze webshop. Een ruim assortiment aan uiteenlopende pallets. De beschikbaarheid van onze pallets hebben wij hoog in het vaandel staan en dat werkt in uw voordeel. Dus bestel nu uw pallets en laat ze bezorgen in Breda, de omgeving, of andere delen van Nederland. Vanuit onze vijf vestigingen leveren wij overal, betrouwbaar met eigen vervoer.

Pallets verkopen

U kunt aan ons ook uw overtollige pallets verkopen. Wij komen de pallets bij u halen. Dit kan gecombineerd worden met een levering van pallets, maar dat is niet noodzakelijk. Ook kunt u de pallets brengen naar een van onze vestigingen.

In Breda pallets laten bezorgen

Als u in Breda pallets wilt kopen dan is dat geen probleem. Kies uw gewenste pallets, bestel ze en laat ze op locatie leveren. U kunt ze ook ophalen.

Wij leveren nieuwe en gebruikte pallets vanuit onze voorraad van maar liefst 500.000 stuks.

Ons bedrijf bestaat meer dan vijftig jaar en daar zijn we trots op. Al jaren staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klop bij ons aan voor pallets met een goede prijskwaliteitverhouding.  Wij denken graag met u mee wanneer u advies nodig heeft over de toepassing van uw pallets. Neem gerust contact op!

Groot aanbod pallets

Wij hebben een ruim aanbod in pallets. In alle soorten en maten. Natuurlijk koopt u bij ons de standaardformaten van Europallets en Chemie Pallets. Maar ook voor afwijkende maten en maatwerk pallets zijn wij dé palletleverancier.

Kijk eens in ons assortiment:

Koop vanuit Breda bij de Palletcentrale en profiteer van de laagste prijzen, betrouwbare levering, de beste pallets en goede dienstverlening. U kunt altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft. Wij helpen u graag verder!