Pallets kopen in Delft

Wilt u pallets kopen in Delft, zonder daarvoor de deur uit te moeten? Bij Palletcentrale bestelt u de benodigde pallets gewoon online. In onze webshop treft u een royale voorraad pallets van verschillende materiaalsoorten en afmetingen. Met deze ruime keuze begrijpen wij het als u wat ondersteuning nodig heeft. Neem voor betrouwbaar advies contact  op met het team van Palletcentrale. U bereikt ze niet alleen telefonisch, maar ook via de chat en per e-mail. Zij helpen u op weg met het maken van uw keuze uit:

Een blik op onze webshop laat u direct het aanbod nieuwe en gebruikte pallets zien. Als marktleider op het gebied van verkoop van gebruikte en nieuwe pallets weten wij met 100% beschikbaarheidsgarantie aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Eenmaal uw keuze voor pallets kopen in Delft gemaakt? Bepaal dan of u de pallets vanaf 50 stuks wilt laten bezorgen door Palletcentrale. Hiervoor zetten wij ons eigen transport in. Afhalen op een van onze vestigingen is natuurlijk ook een mogelijkheid.  Voor hoeveelheden vanaf 15 stuks levert u gebruikte pallets in op de vestiging bij u in de buurt.

Pallets verkopen in Delft

Wilt u pallets in Delft verkopen en ook dit online regelen? De snelste manier om dit te regelen is via onze pallet opkoop. U vult hiervoor eenvoudig het online verkoopformulier in. Wij halen pallets op in Delft, maar u kunt een beroep op ons doen voor andere regio’s in Nederland. Europallets verkopen in Delft en dit laten ophalen bij u op locatie doen we vanaf 50 stuks. Voor u geldt dat u een passende vergoeding ontvangt voor de pallets die wij in Delft ophalen.

Pallets voor alle toepassingen bij Palletcentrale

Leer de meerwaarde van Palletcentrale echt kennen door een kijkje te nemen bij ons uitgebreide assortiment. Wij voorzien u graag van houten en kunststof pallets die variëren van:

 

 

 

Pallets die zijn geproduceerd volgens EPAL eisen en normen koopt u toch ook bij Palletcentrale?