Pallets kopen in Den Haag

Pallets kopen in Den Haag, dat kan gemakkelijk via de webshop van Palletcentrale.nl. wij hebben een uitgebreid palletaanbod online, maar ook een team dat voor jou klaar staat. Je kunt altijd telefonisch, per chat of per e-mail contact opnemen. Let op: Wij hanteren altijd een minimaal orderbedrag van €175,- excl. btw.

Je kunt een behoorlijk aantal soorten pallets vinden op onze webshop. We hebben ook een grote beschikbaarheid van pallets. Altijd de juiste pallets voor jouw toepassing. Zie je jou palletmaat niet zo snel? Laat het ons weten en wij gaan graag voor je aan de slag. Je kunt profiteren van onze eigen vervoer, waardoor onze levering zeer betrouwbaar is. Je kunt ook pallets afhalen bij één van onze vijf vestigingen.

Pallets verkopen

Wil je in Den Haag e.o. pallets verkopen? Wij kopen jouw pallets ook op bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Den Haag en omstreken, maar ook in andere delen van het land. Op basis van een foto, bijvoorbeeld via de app, bekijken wij jouw partij pallets en doen wij een aanbod.

Ruim palletaanbod

Maak kennis met onze brede aanbod pallets. We hebben de standaardmaten maar ook diverse andere maten. Hierdoor hebben wij voor jouw toepassing altijd een mooie pallet in ons assortiment. Nieuw, gebruik of eenmalig. Ook hebben wij palletranden en diverse aanvullende producten. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek zelf wat je bij ons kunt kopen, voor bezorging Den Haag.

Materiaal:

Type pallets:

Met vijftig jaar ervaring, eigen vervoer en certificering voor eigen productie van Europallets en HT-behandeling, staan wij voor een betrouwbare levering. Dus wil je pallets kopen of verkopen in Den Haag? Bij ons ben je aan het juiste adres!