Pallets kopen in Den Haag

Pallets kopen in Den Haag, dat kan gemakkelijk via de webshop van Palletcentrale.nl. Wij hebben een uitgebreid palletaanbod online, maar ook een team dat voor u klaar staat. U kunt altijd telefonisch, per chat of per e-mail contact opnemen. Let op: Wij hanteren altijd een minimaal orderbedrag van €250,- excl. btw.

Kies uit een royaal aanbod pallets in diverse soorten binnen onze webshop. We hebben altijd een grote beschikbaarheid aan pallets. Dit betekent dat we u altijd van dienst zijn met de juiste pallets voor uw toepassing. Ziet u uw palletmaat niet in de voorraad op onze webshop? Kom dan even met ons in contact, wij gaan graag voor u aan de slag. Profiteer van ons eigen vervoer, waardoor onze levering in Den Haag zeer betrouwbaar is. U kunt ook pallets afhalen bij één van onze vijf vestigingen.

Pallets verkopen in Den Haag

Wilt u in Den Haag e.o. pallets verkopen? Wij kopen uw pallets ook op bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Den Haag en omstreken, maar ook in andere delen van het land. Op basis van een foto, bijvoorbeeld via WhatsApp, bekijken wij uw partij pallets en doen wij een aanbod. Wij komen uw Pallets ophalen in Den Haag vanaf 50 stuks.

Ruim palletaanbod in Den Haag

Maak kennis met ons brede aanbod pallets. We hebben de standaardmaten maar ook diverse andere maten. Hierdoor hebben wij voor uw toepassing altijd een mooie pallet in ons assortiment. Nieuw, gebruik of eenmalig. Ook hebben wij palletranden en diverse aanvullende producten. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek zelf welke pallet u bij ons kunt kopen, voor bezorging Den Haag.

Materiaal pallets:

Afhankelijk van uw gebruik kiest u bij Palletcentrale voor:

Heeft u het juiste materiaal gekozen? Verdiep u dan in de type pallets en maak een keuze uit:

Met vijftig jaar ervaring, eigen vervoer en certificering voor eigen productie van Europallets en HT-behandeling, staan wij voor een betrouwbare levering. Dus wilt u pallets kopen of verkopen in Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres!