Pallets kopen in Den Haag

Pallets kopen in Den Haag, dat kan gemakkelijk via de webshop van Palletcentrale.nl. Wij hebben een uitgebreid palletaanbod online, maar ook een team dat voor u klaar staat. U kunt altijd telefonisch, per chat of per e-mail contact opnemen. Let op: Wij hanteren altijd een minimaal orderbedrag van €250,- excl. btw.

U kunt een behoorlijk aantal soorten pallets vinden op onze webshop. We hebben ook een grote beschikbaarheid aan pallets. Dit betekent altijd de juiste pallets voor uw toepassing. Ziet u uw palletmaat niet in de voorraad op onze webshop? Laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt profiteren van ons eigen vervoer, waardoor onze levering zeer betrouwbaar is. U kunt ook pallets afhalen bij één van onze vijf vestigingen.

Pallets verkopen

Wilt u in Den Haag e.o. pallets verkopen? Wij kopen uw pallets ook op bij de Palletcentrale. Wij halen pallets op in Den Haag en omstreken, maar ook in andere delen van het land. Op basis van een foto, bijvoorbeeld via WhatsApp, bekijken wij uw partij pallets en doen wij een aanbod. Wij komen uw Pallets ophalen in Den Haag vanaf 50 stuks.

Ruim palletaanbod

Maak kennis met ons brede aanbod pallets. We hebben de standaardmaten maar ook diverse andere maten. Hierdoor hebben wij voor uw toepassing altijd een mooie pallet in ons assortiment. Nieuw, gebruik of eenmalig. Ook hebben wij palletranden en diverse aanvullende producten. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek zelf welke pallet u bij ons kunt kopen, voor bezorging Den Haag.

Materiaal:

Type pallets:

Met vijftig jaar ervaring, eigen vervoer en certificering voor eigen productie van Europallets en HT-behandeling, staan wij voor een betrouwbare levering. Dus wilt u pallets kopen of verkopen in Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres!