9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets kopen in Dordrecht

blok pallets stapel

Pallets kopen in Dordrecht via de webshop van Palletcentrale? Het is de snelste manier om in het bezit te komen van de pallets die u nodig heeft voor uw transport.  Wij voorzien u in nieuwe en gebruikte pallets in diverse maatvoeringen. Maak eerst uw keuze uit:

Kijk vervolgens welke soort pallet u gaat gebruiken en geeft pas daarna uw bestelling aan ons door.

Compleet palletassortiment bij Palletcentrale

In ons assortiment hebben wij velen soorten pallets. Van hout tot kunststof, van standaardmaten tot kleine of juiste grote maten. Houten kisten, palletranden en aanvullende producten. Bekijk ons assortiment en kies de juiste pallet uit:

Wilt u meer weten over onze pallets, of een offerte voor de aankoop van pallets in Dordrecht? Neem contact op via onze chat, telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag!

U kunt rekenen op onze betrouwbare levering, wij gebruiken eigen vervoer om de levering te garanderen. U kunt pallets ook afhalen bij één van onze vijf locaties, als dat uw voorkeur heeft.

Pallets verkopen in Dordrecht

Wanneer u denkt aan gewone pallets en europallets verkopen in Dordrecht is dit bij ons mogelijk via onze pallet opkoop. Natuurlijk kunt u even met ons in contact komen om dit te regelen. We maken graag een afspraak om de pallets in Dordrecht op te halen, als u meer dan 50 pallets aan ons wilt verkopen. U krijgt van ons een uitsorteerrapport en vanzelfsprekend een vergoeding.

Koop pallets online bij de Palletcentrale

Via de webshop van de Palletcentrale koopt u eenvoudig houten-, kunststof- of houtvezelpallets. Onze palletbeschikbaarheid is 100% en daarmee bent u altijd tijdig voorzien van de benodigde pallets voor uw transport. Voor uw bestelling maken wij gebruik van onze ruime voorraad van wel 500.000 pallets. Deze liggingen verspreid over vijf vestigingen, zodat we ook bij u in de buurt goed kunnen leveren. In Dordrecht leveren wij pallets meestal vanuit onze voorraad in Moerdijk.

Marktleider in verkoop van pallets

Al meer dan 50 jaar levert ons bedrijf pallets volgens afspraak. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. Met een grote kennis van pallets geven wij u graag advies. Zo kunt u profiteren van onze kennis  en kwaliteit. We denken graag mee in de toepassing van de pallet. Welke pallet sluit het beste aan? Hoe krijgt u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u vragen? Laat het ons dan ook gerust weten en neem contact met ons op.