9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets in Dordrecht kopen & verkopen

blok pallets stapelPallets kopen in Dordrecht  kunt u eenvoudig doen via de webshop van Palletcentrale. We komen ze bezorgen op uw adres in Dordrecht of omgeving. Maar ook in andere delen van het land. Bestellen doet u via onze webshop, of neem contact op met ons team. Via telefoon, e-mail en chat staan zij voor u klaar.

Bij ons koopt u nieuwe en gebruikte pallets. We hebben vele soorten en maten. Van houten pallets tot kunststof pallets. Van standaardmaten zoals Europallets en chemiepallets tot allerlei andere maten. Kijk in ons assortiment en filter op maat.

U kunt rekenen op onze betrouwbare levering, wij gebruiken eigen vervoer om deze te garanderen. U kunt pallets ook afhalen bij één van onze vijf locaties.

Pallets verkopen

Wanneer u uw pallets wilt verkopen vanuit Dordrecht kunt u ook contact met ons opnemen. We maken een afspraak om de pallets op te halen. U krijgt een uitsorteerrapport en vanzelfsprekend een vergoeding.

Koop pallets online bij de Palletcentrale

Bent u op zoek naar een partij waar u online uw pallets kunt bestellen en die bezorgt in Dordrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Via de webshop van de Palletcentrale koopt u eenvoudig houten-, kunststof- of houtvezelpallets. Onze palletbeschikbaarheid is 100%.

Voor uw bestelling maken wij gebruik van onze ruime voorraad van wel 500.000 pallets. Deze liggingen verspreid over vijf vestigingen, zodat we ook bij u in de buurt goed kunnen leveren. In Dordrecht leveren wij pallets meestal vanuit Moerdijk. Direct uit voorraad. Al meer dan 50 jaar levert ons bedrijf pallets volgens afspraak. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

Met een grote kennis van pallets geven wij u graag advies. Zo kunt u profiteren van onze kennis  en kwaliteit. We denken graag mee in de toepassing van de pallet. Welke pallet sluit het beste aan? Hoe krijgt u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Heeft u vragen? Laat het ons dan ook gerust weten.

Compleet palletassortiment

In ons assortiment hebben wij velen soorten pallets. Van hout tot kunststof, van standaardmaten tot kleine of juiste grote maten. Houten kisten, palletranden en aanvullende producten. Bekijk ons assortiment en kies de juiste pallet!

Materiaal:

Type pallets:

Wilt u meer weten over onze pallets, of een offerte voor de aankoop van pallets in Dordrecht? Neem contact op via onze chat, telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag!