Pallets kopen in Ede

Als u zich verdiept in pallets kopen in Ede ziet u bij Palletcentrale dat u bij ons de deur dan vaak niet eens uit hoeft. Wij zijn marktleider als het gaat om pallets die nieuw zijn, maar ook op het gebied van gebruikte pallets. We beschikken over eigen transport dat inzetbaar is bij pallets kopen in Ede, maar ook bij pallets verkopen in Ede. Bij Palletcentrale betekent pallets kopen in Ede dat u qua materiaal de keuze heeft uit:

Pallets verkopen in Ede

Heeft u nog bruikbare pallets waar u van af moet en wilt u hiervoor een leuk bedrag ontvangen? Wij bieden u de mogelijkheid tot pallet opkoop. Ook dit is heel eenvoudig online af te spreken. Heeft u uw keuze voor europallets pallets verkopen in Ede gemaakt? Bepaal dan of u de pallets vanaf 50 stuks wilt laten ophalen door Palletcentrale. Hiervoor zetten wij ons eigen transport in. Zelf de gebruikte pallets op een van onze vestigingen afleveren is natuurlijk ook een mogelijkheid bij hoeveelheden vanaf 15 stuks.

Pallets voor elk transport bij Palletcentrale

De meerwaarde en betrouwbaarheid van Palletcentrale ervaart u pas echt als u een kijkje neemt bij ons uitgebreide assortiment dat we overzichtelijk hebben weergegeven in onze webshop. Laat ons weten of u houten of kunststof pallets in Ede wenst en geef hierbij aan of het gaat om:

Ga voor kwaliteit pallets die door ons zijn geproduceerd volgens de laatst geldende EPAL eisen en normen. Bij Palletcentrale weten wij het belang van hoogwaardige pallets. Wij zijn immers niet voor niets marktleider. Uw pallets koopt u toch ook bij Palletcentrale? Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen over het kopen en verkopen van pallets. Advies nodig over de juiste keuze van pallets? Neem dan vooral even contact met ze op. Dit kan door het sturen van een e-mail, telefonisch en zelfs via de chat.