Pallets kopen in Eindhoven

Pallets kopen in Eindhoven was nog nooit zo eenvoudig. U doet dit online via Palletcentrale.nl. Wij bieden u ons assortiment aan via onze webshop en bieden de nodige ondersteuning via een deskundig team dat u telefonisch, per e-mail of via de chat kunt bereiken.

Via onze webshop bieden wij zowel nieuwe als gebruikte pallets aan in verschillende afmetingen en soorten. Wij hebben een grote palletbeschikbaarheid, waardoor de palletmaat die u wenst ook op voorraad is. Profiteer van onze betrouwbare levering met eigen transport. Ook is het mogelijk om uw pallets op te halen bij onze vestiging in Helmond.

Pallets kopen doet u makkelijk online bij de Palletcentrale

Heeft u pallets nodig in Eindhoven? U bestelt uw pallets snel en eenvoudig in onze webshop. Door onze 100% palletbeschikbaarheid zijn wij in staat om u te voorzien van uw gewenste pallet. Wij leveren de pallets direct uit onze eigen voorraad in Eindhoven. Wij hebben al 50 ervaring in het produceren, kopen en verkopen van pallets. Maak daarom gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van pallets en transport!

Houtvezelpallet gebruiken

Met onze ervaring voorzien wij u graag van advies over alle mogelijkheden van de pallets die wij verkopen. Zo raden wij bijvoorbeeld een houtvezelpallet aan wanneer uw magazijn in Eindhoven over weinig ruimte beschikt. Deze pallets zijn namelijk op te stapelen wanneer ze niet gebruikt worden.

Ruime keuze voor het kopen van uw pallets

Onze ervaring ziet u onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heeft u deze pallets en bijbehorende accessoires al gezien in onze webshop?

U kunt rekenen op onze betrouwbaarheid. Wij produceren onze pallets volgens de EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt de scherpe kwaliteitseisen waaraan pallets moeten voldoen over de gehele wereld. EPAL-pallets leveren we ook bij u in Eindhoven. Wilt u meer weten? Stel uw vragen via onze chat, telefoon op per e-mail.

Pallets verkopen in Eindhoven

Zorg voor ruimte door overtollige pallets voor verkoop aan te bieden aan de Palletcentrale. Hiervoor maakt u heel simpel gebruik van onze pallet opkoop. Meer dan ons opkoopformulier invullen en insturen is niet nodig om dit in gang te zetten.

Europallets verkopen in Eindhoven

Gebruikte, maar nog functionele Europallets nemen wij graag van u over. Ook Europallets verkopen in Eindhoven vindt online plaatst. Voor grotere hoeveelheden van meer dan 50 stuks, komen wij de Europallets graag bij u in Eindhoven ophalen. Heeft u een stapel pallets van 15 tot 49 pallets, dan nemen wij deze graag van u over in de voor u dichtstbijzijnde vestiging van Palletcentrale. Vragen over onze prijzen en dienstverlening? Kom dan vooral even met ons in contact.