9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets in Groningen kopen & verkopen

Pallets kopen in Groningen en omgeving? U bestelt snel en eenvoudig online via Palletcentrale.nl. Koop direct via onze webshop of neem contact op met een van onze medewerkers per chat, mail of telefoon. Wij staan voor u klaar.

We hebben gebruikte en nieuwe pallets in ons aanbod. Wij staan voor een grote beschikbaarheid van pallets. Die kunnen wij waarmaken dankzij onze grote voorraden, verdeeld over het land. Zo kunt u in Groningen altijd de pallet laten bezorgen die u nodig heeft.

Pallets verkopen

Wilt u vanuit Groningen uw pallets verkopen? Wij kopen uw overtollige pallets graag op. Met eigen vervoer komen wij gebruikte pallets bij u ophalen, natuurlijk krijgt u hier een goede prijs voor. Desgewenst bezorgen we direct ook nieuwe pallets.

Pallets bestellen via onze webshop

Voor bezorging van pallets in Groningen en omgeving kunt u uw bestelling plaatsen in onze webshop. Wij putten uit een voorraad van meer dan 500.000 pallets. Zo weten we zeker dat we u binnen gewenste tijd van goede pallets kunnen voorzien. Uw toepassing en de doorgang van de processen binnen uw onderneming stellen wij voorop. Bestel online of vraag gerust een offerte aan via onze shop of met behulp van één van onze medewerkers. Diverse soorten en afmetingen vindt u terug in ons ruime assortiment. Natuurlijk tegen de beste prijs!

Met onze ruime ervaring en brede kennis leveren wij u graag de beste pallets. Waarvoor zet u uw pallets in en welke specifieke pallet is dan de beste oplossing. Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers, wij denken met u mee.

Kies uit ons aanbod pallets

Wij werken dagelijks hard om een ruim assortiment voor u beschikbaar te stellen. Zowel standaardmaten als de Europallets en CP pallets, maar ook vele afwijkende maten. Mogelijk precies de maat die u nodig heeft! Heeft u deze pallets en bijbehorende accessoires al gezien in onze webshop?

Materiaal:

Type pallets:

U kunt ten alle tijden op ons rekenen als betrouwbare partner voor de toevoer (of afvoer) van uw pallets!

Nieuwe pallets produceren wij volgens de kwaliteitseisen van de EPAL. Ook deze EPAL Europallets leveren wij in Groningen en omgeving. Wilt u meer weten? Via, onder andere, onze chat kunt u al uw vragen stellen!