9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets in Groningen kopen & verkopen

Pallets kopen in Groningen en omgeving? Je bestel snel en eenvoudig online via Palletcentrale.nl. Koop direct via onze webshop of neem contact op met een van onze medewerkers per chat, mail of telefoon. Wij staan voor je klaar.

We hebben gebruikte en nieuwe pallets in ons aanbod. Wij staan voor een grote beschikbaarheid van pallets. Die kunnen wij waarmaken met dank aan onze grote voorraden, verdeeld over het land. Zo kun jij in Groningen altijd de pallet laten bezorgen die je nodig hebt.

 

Pallets verkopen

Wil je vanuit Groningen jouw pallets verkopen? Wij kopen jouw overtollige pallets graag op. Met eigen vervoer komen wij gebruikte pallets bij je ophalen, natuurlijk krijg jij hier een goede prijs voor. Desgewenst bezorgen we direct ook nieuwe pallets.

Pallets bestellen via onze webshop

Voor bezorging van pallets in Groningen en omgeving kun je jouw bestelling plaatsen in onze webshop. Wij putten uit een voorraad van meer dan 500.000 pallets. Zo weten we zeker dat we jou binnen gewenste tijd van goede pallets kunnen voorzien. Jouw toepassing en de doorgang van de processen binnen jouw onderneming stellen wij voorop. Bestel online of vraag gerust een offerte aan via onze shop of met behulp van één van onze medewerkers. Diverse soorten en afmetingen vind je terug in ons ruime assortiment. Natuurlijk tegen de beste prijs!

Met onze ruime ervaring en brede kennis leveren wij je graag de beste pallets. Waarvoor zet jij je pallets in en welke specifieke pallet is dan de beste oplossing. Stel je vragen gerust aan onze medewerkers, wij denken met je mee.

Kies uit ons aanbod pallets

Wij werken dagelijks hard om een ruim assortiment voor je beschikbaar te stellen. Zowel standaardmaten als de Europallets en CP pallets, maar ook vele afwijkende maten. Mogelijk precies de maat die jij nodig hebt! Heb je deze pallets en hun accessoires al gezien in onze webshop?

Materiaal:

Type pallets:

Je kunt ten alle tijden op ons rekenen als betrouwbare partner voor de toevoer (of afvoer) van jouw pallets!

Nieuwe pallets produceren wij volgens de kwaliteitseisen van de EPAL. Ook deze EPAL Eurpopallets leveren wij in Groningen en omgeving. Wil je meer weten? Via, onder andere, onze chat kun je al je vragen stellen!