Pallets in EPAL EuropalletHaarlem kopen

Europallets kopen voor export buiten Europa? Deze snel op de door jou gewenste locatie laten leveren in de buurt van Haarlem? Bestel dan gemakkelijk en snel de juiste Europallets via de webshop van De Palletcentrale! Wij hebben verschillende soorten op voorraad en kunnen deze in Haarlem, Nederland en buitenland leveren. De 1e keus Europallets: Deze pallets zijn blank van kleur en z.g.a.n., de gebruikte Europallets zijn donkerder van kleur en de nieuwe Europallets worden HT/KD (HeatTreated / KilnDried) geleverd. Al deze pallets zijn gefabriceerd volgens de EPAL normen. EPAL is het instituut dat de normen van de pallet opstelt en bewaakt. Onze licentienummers bij de EPAL zijn:

• Palletcentrale B.V. Moerdijk – NL306,
• Palletcentrale Rotterdam B.V. – NL330,
• Palletcentrale Helmond B.V. – NL329,
• Palletcentrale Noord Holland B.V. – NL332

Gebruikte Europallets direct uit magazijn kopen

Indien je gebruikte Europallets uit het magazijn wilt kopen en komen halen in de buurt van Haarlem ben je van harte welkom. Hierdoor bespaar je transportkosten. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan kunnen wij deze op locatie bezorgen. Wij beschikken over eigen vrachtwagens die snel op de gewenste locatie zijn met de gewenste pallets. Met een breed assortiment, meerdere vestigingen en aanvullende diensten zorgen wij voor een totale pallet oplossing.

HT Europallets

Heb je HT Europallets nodig? Koop dan de nieuwe pallets. Deze zijn allemaal HeatTreated conform de ISPM15 richtlijnen. Dit betekent dat ze op de juiste manier behandeld zijn ter voorkoming van het verspreiden van ongedierte en insecten. Voor export buiten Europa is dit een vereiste. Deze pallets herken je aan het speciale merkteken. Ben je benieuwd of jouw pallet wel of niet behandelt moet zijn? Via onze website kun je de internationale eisen doorlezen. Uiteraard kunnen wij jou hier meer over vertellen.

Europallets in de buurt van Haarlem laten leveren? Bestel gemakkelijk en snel bij De Palletcentrale!