Pallets in EPAL EuropalletHaarlem kopen

Europallets kopen voor export buiten Europa? Deze snel op de door u gewenste locatie laten leveren in de buurt van Haarlem? Bestel dan gemakkelijk en snel de juiste Europallets via de webshop van De Palletcentrale! Wij hebben verschillende soorten op voorraad en kunnen deze in Haarlem, Nederland en buitenland leveren.

Eerste keus Europallets in Haarlem

De 1e keus Europallets: Deze pallets zijn blank van kleur en z.g.a.n., de gebruikte Europallets zijn donkerder van kleur en de nieuwe Europallets worden HT/KD (HeatTreated / KilnDried) geleverd. Al deze pallets zijn gefabriceerd volgens de EPAL normen. EPAL is het instituut dat de normen van de pallet opstelt en bewaakt. Onze licentienummers bij de EPAL zijn:

• Palletcentrale B.V. Moerdijk – NL306,
• Palletcentrale Rotterdam B.V. – NL330,
• Palletcentrale Helmond B.V. – NL329,
• Palletcentrale Noord Holland B.V. – NL332

Gebruikte Europallets direct uit magazijn kopen

Indien u gebruikte Europallets uit het magazijn wilt kopen en komen halen in de buurt van Haarlem dan bent u van harte welkom. Hierdoor bespaart u transportkosten. Heeft u een grote hoeveelheid nodig? Dan kunnen wij deze op locatie bezorgen. Wij beschikken over eigen vrachtwagens die snel op de gewenste locatie zijn met uw pallets. Met een breed assortiment, meerdere vestigingen en aanvullende diensten zorgen wij voor een totale pallet oplossing.

HT Europallets

Heeft u HT Europallets nodig? Koop dan de nieuwe pallets. Deze zijn allemaal HeatTreated conform de ISPM15 richtlijnen. Dit betekent dat ze op de juiste manier behandeld zijn ter voorkoming van het verspreiden van ongedierte en insecten. Voor export buiten Europa is dit een vereiste. Deze pallets herkent u aan het speciale merkteken. Bent u benieuwd of uw pallet wel of niet behandelt moet zijn? Via onze website kunt u de internationale eisen doorlezen. Uiteraard kunnen wij u hier meer over vertellen.

Europallets in de buurt van Haarlem laten leveren? Bestel gemakkelijk en snel bij De Palletcentrale!

Pallets verkopen in Haarlem

Overbodige pallets die nog in goede staat verkeren, doet u van de hand met onze pallet opkoop. Bij een aantal hoger dan 50 stuks komen wij deze pallets graag bij u in Haarlem ophalen. Hierbij maken we graag gebruik van een heftruck bij u op locatie. Voor hoeveelheden vanaf 15 stuks, geldt dat u ze kunt inleveren op een van onze vestigingen.

HT Europallets verkopen in Haarlem

Kies voor gemak en een goede prijs. Europallets verkopen in Haarlem en hier een goede prijs voor ontvangen, is bij Palletcentrale eenvoudig vanuit uw luie stoel gerealiseerd. U vult het opkoopformulier volledig in, waardoor wij alle informatie hebben om u een goede prijs te bieden. Vragen over onze pallet verkoop en pallet opkoop? Kom met ons in contact en laat ons weten waarmee wij u mogen helpen.