Pallets kopen in Leeuwarden

Pallets kopen in Leeuwarden gaat het snelst als u gebruikmaakt van de webshop van Palletcentrale. Zo kiest u op uw gemak de meest efficiënte pallets uit onze voorraad en wel uit onze voorraad:

Voor het kiezen van de beste pallet voor uw gebruik, staat ons team telefonisch, per e-mail of via de chat voor u klaar. Zo weet u zeker dat u altijd beschikt over de juiste kennis voordat u pallets in Leeuwarden gaat kopen.

Gebruikte en nieuwe pallets bij Palletcentrale

In onze webshop treft u nieuwe als gebruikte pallets aan. Geschikt voor het gebruik in diverse sectoren en daarom beschikbaar in diverse soorten en maten. Onze palletbeschikbaarheid is zonder meer groot te noemen. De palletmaat die u zoekt is daarmee vrijwel altijd op voorraad Laat de door u gekochte pallets door het eigen transport van Palletcentrale bij u afleveren. Liever zelf uw pallets ophalen bij een vestiging bij u in de buurt is natuurlijk ook mogelijk

Pallets verkopen in Leeuwarden

Europallets verkopen in Leeuwarden en hier een passende vergoeding voor ontvangen? Ook daarvoor neemt u contact op met de Palletcentrale en wel via onze pallet opkoop. Voor uw gemak halen wij de pallets op in Leeuwarden, maar naar wens doen we dit ook in ergens anders in Nederland. Pallets ophalen in Leeuwarden is mogelijk vanaf 50 stuks. Kleinere hoeveelheden die u van de hand wilt doen? Lever ze dan tegen een vergoeding in op bij een vestiging van Palletcentrale bij u in de buurt.

Bestel uw pallets online bij Palletcentrale

Heeft u pallets nodig voor uw transport in Leeuwarden? U bestelt de gewenste pallets gewoon in onze webshop. Wij bieden 100% palletbeschikbaarheid, zodat u snel in het bezit bent van de gewenste pallet. Direct uit onze eigen voorraad leveren in Leeuwarden doen we met onze 50 ervaring in het produceren, kopen en verkopen van pallets.

Houtvezelpallet

Weinig ruimte voor pallets in Leeuwarden? Denk dan eens aan onze houtvezelpallets. Deze zijn stapelbaar en dat betekent ruimte en overzicht in uw magazijn of werkplaats.

 

Stel ons gerust uw vragen en neem contact met het team van Palletcentrale op via chat, telefonisch op per e-mail.