Pallets kopen in Leiden

Snel en betrouwbaar pallets kopen in Leiden? Daarvoor maakt u gebruik van de 100% beschikbaarheidsgarantie van Palletcentrale.nl. Bij ons bestelt u de pallets die u in Leiden wilt kopen vanaf uw eigen locatie in onze webshop. Hierbij kunt u altijd rekenen op een deskundig team dat u van dienst is bij  al uw vragen. Ook bij twijfel over de juiste soort pallets, zijn wij u van dienst. Palletcentrale voorziet altijd in de benodigde

Als marktleider in gebruikte en nieuwe pallets, is Palletcentrale dé plek om uw pallets in Leiden te kopen.

Pallets in verschillende afmetingen en soorten

Met onze kennis van zaken weten wij dat de behoefte aan pallets sterk uiteenloopt per bedrijf en toepassing. Om onze klanten goed van dienst te zijn, is pallets kopen in Leiden mogelijk voor:

 

Het verschil tussen de soorten pallets leggen wij u met alle plezier uit.

Pallets volgens EPAL eisen en normen

Wij fabriceren onze pallets geheel volgens de EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt kwaliteitseisen van pallets over de gehele wereld. Zo bent u verzekerd van europallets die veilig zijn voor uw transportwerkzaamheden. De EPAL-pallets leveren we natuurlijk ook gewoon bij u op locatie in Leiden. Neem bij vragen gerust contact met onze klantenservice op. De enthousiaste medewerkers staan u graag te woord via de chat, telefoon en per e-mail.

Pallets verkopen in Leiden

Wilt u europallets of andere pallets verkopen in Leiden? Regel ook dat snel en eenvoudig bij ons via onze pallet opkoop. Wij halen de pallets in Leiden bij u op, maar doen dit ook in andere delen van het land. Pallets ophalen in Leiden gebeurt vanaf een hoeveelheid van 50 stuks. Wij bieden u natuurlijk een goede prijs voor de gebruikte pallets die wij bij u afhalen.