Pallets kopen Maastricht

Pallets kopen in Maastricht en omgeving doet u bij de Palletcentrale. Bestel ze online via onze webshop, of haal ze af bij één van onze locaties. Bijvoorbeeld in Helmond. Bij het afrekenen in de webshop kunt u kiezen voor verzending of voor het afhalen op locatie. Wij hebben een ruim assortiment pallets van zowel nieuwe als gebruikte houten en kunststof pallets. Bekijk ons assortiment en bestel pallets voor aflevering in Maastricht en omgeving.

Pallets kopen doet u gemakkelijk online bij de Palletcentrale

Heeft u pallets nodig in Maastricht? U bestelt uw pallets snel en eenvoudig in onze webshop. Door onze 100% palletbeschikbaarheid zijn wij in staat om u te voorzien van uw gewenste pallet. Wij leveren de pallets direct uit onze eigen voorraad in Maastricht. Wij hebben al 50 ervaring in het produceren, kopen en verkopen van pallets. Maak daarom gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van pallets en transport!

Ruim aanbod in pallets

Onze ervaring ziet u onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heeft u deze pallets en bijbehorende accessoires al gezien in onze webshop?

U kunt rekenen op onze betrouwbaarheid. Wij produceren onze pallets volgens de EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt de scherpe kwaliteitseisen waaraan pallets moeten voldoen over de gehele wereld. EPAL-pallets leveren we ook bij u in Maastricht. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via onze chat, telefoon op per e-mail.

Pallets verkopen in Maastricht

Voorkom dat overbodige pallets u opslagruimte kosten en kies voor de pallet opkoop die Palletcentrale u biedt. Wij nemen de gebruikte pallets graag van u over. Heeft u een stapel pallets van meer dan 50 stuks, dan komen we ze graag met onze eigen wagen ophalen bij u in Maastricht. Hiervoor maken we graag gebruik van een van uw heftrucks.

Europallets verkopen in Maastricht

Geef uw gebruikte europallets in Maastricht een tweede leven en kies voor onze pallet opkoop. Wij bieden u een goede prijs voor de pallets die u niet meer in gebruik heeft. Vragen over onze werkwijze? Neem contact op met onze deskundige medewerkers en laat u overtuigen van onze betrouwbaarheid en kennis.