Pallets kopen Maastricht

Pallets kopen in Maastricht en omgeving doe je bij de Palletcentrale. Bestel ze online via onze webshop, of haal ze af bij één van onze locaties. Bijvoorbeeld Helmond. Bij het afrekenen in dde webshop kun je kiezen voor verzending of voor het afhalen op locatie. Wij hebben een ruim assortiment pallets van zowel nieuwe als gebruikte houten pallets en nieuwe als gebruikte kunststof pallets. Bekijk ons assortiment en bestel pallets voor aflevering Maastricht en omgeving.

Pallets kopen doe je makkelijk online bij de palletcentrale

Bij de Palletcentrale bestel jij heel eenvoudig pallets online. Je schaft houten-, kunststof- of houtvezelpallets aan via de online winkel. Door onze ‘100% palletbeschikbaarheid’ grijp jij nooit mis. Jouw pallet wordt direct vanuit onze voorraad (500.000 pallets!) geleverd, in Maastricht. Wist jij al, dat wij 50 jaar doen waar wij goed in zijn: pallets maken, kopen en verkopen? Dat zijn al aardig wat jaartjes ervaring. Wil je ook gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van pallets en transport?

Met onze ervaring kunnen wij je alle voor- en soms ook enkele nadelen per soort pallet vertellen. Zo raden we een houtvezelpallet aan als jouw magazijn in Maastricht niet al te groot is. Deze zijn namelijk makkelijk op te stapelen als je ze even niet gebruikt.

De keuze is reuze voor het kopen van jouw pallets

Onze ervaring zie je onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heb je deze pallets en hun accessoires al gezien in onze webshop?

Verder kun je ook op onze betrouwbaarheid rekenen. We produceren namelijk ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL zijn is het bedrijf dat ervoor zorgt dat de pallets in deze wereld voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. De EPAL-pallets, deze vind je ook in Maastricht Wil je meer weten? Via, onder andere, onze chat kun je al je vragen stellen!