Pallets in Nijmegen kopen en verkopen

Wilt u in Nijmegen of omgeving pallets kopen? Dan bent u bij de Palletcentrale aan het goede adres. Wij leveren pallets door het hele land, ook in Nijmegen. Bestel online via onze webshop of neem contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

U vindt in onze webshop een uiteenlopend aantal pallets. Wij hebben een ruim aanbod, waardoor we altijd de pallets kunnen leveren die u nodig heeft. Wij leveren met eigen vervoer en kunnen zo zorgen voor een betrouwbare levering. U kunt uw bestelling ook afhalen bij één van onze vestigingen.

Opkoop pallets

Wilt u uw pallets verkopen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kopen uw pallets op tegen een goede prijs. Bij een voldoende aantal komen wij de pallets bij u ophalen in Nijmegen of elders in het land. Heeft u pallets die u niet meer gebruikt in de buurt van Nijmegen? Verkoop dan uw pallets aan de Palletcentrale.

Koop pallets voor bezorging Nijmegen online

Als u in Nijmegen pallets wilt laten bezorgen dan kunt u via de webshop uw order plaatsen. Afhankelijk van uw bestelling komt hier nog een toeslag voor verzendkosten bij, of leveren wij franco aan huis. Wij leveren vanuit onze ruime voorraad van 500.000+ pallets en zo weet u zeker dat u van pallets wordt voorzien.

We hebben een groot aanbod in pallets. Zoek de door u gewenste pallets via onderstaande links en filter op afmetingen, type en andere eigenschappen.

Materiaal:

Type pallets:

U kunt rekenen op onze betrouwbaarheid. Wij produceren onze pallets volgens de EPAL eisen en normen. EPAL waarborgt de scherpe kwaliteitseisen waaraan pallets moeten voldoen over de gehele wereld. EPAL-pallets leveren we ook bij u in Nijmegen. Wilt u meer weten? Stel uw vragen via onze chat, telefoon op per e-mail.