Pallets in Nijmegen kopen en verkopen

Wil je in Nijmegen of omgeving pallets kopen? Dan ben je bij de Palletcentrale aan het goede adres. Wij leveren pallets door het hele land, ook in Nijmegen. Bestel online via onze webshop of neem contact op met onze medewerkers. Wij helpen jou graag verder.

Je vindt in onze webshop een uiteenlopend aantal pallets. Wij hebben een ruim aanbod, zodat we altijd de pallets kunnen leveren die jij nodig hebt. Tussen de standaard maten of juist de minder bekende maten, die mogelijk  voor jouw toepassing perfect zijn. Wij leveren met eigen vervoer en kunnen zo zorgen voor betrouwbare levering. Je kunt je bestelling ook afhalen bij één van onze vestigingen.

Opkoop pallets

Wil jij pallets verkopen? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn. Wij kopen jouw pallets op tegen een goede prijs. Bij een voldoende aantal komen wij de pallets bij je ophalen in Nijmegen of elders in het land. Heb jij pallets die je niet meer gebruikt in de buurt van Nijmegen, pallets waar je graag vanaf wilt? Wil je ruimte terug hebben en bijdragen aan een stukje beter milieu? Verkoop dan je pallets aan de Palletcentrale.

Koop pallets voor bezorging Nijmegen online

Als je in Nijmegen pallets wilt laten bezorgen dan kun je via de webshop jouw order plaatsen. Afhankelijk van jouw bestelling komt hier nog een toeslag voor verzendkosten bij, of leveren wij franco aan huis. Wij leveren vanuit onze ruime voorraad van 500.000+ pallets en zo weet je zeker dat je van pallets wordt voorzien.

We hebben een groot aanbod in pallets. Zoek de door jou gewenste pallets via onderstaande links en filter op afmetingen, type en andere eigenschappen.Materiaal:

Type pallets:

Natuurlijk mag je uitgaan van onze betrouwbare levering. Met meer dan 50 jaar ervaring kun je van ons op aan. Wij fabriceren zelf ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL is de instantie die ervoor zorgt dat de pallets voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. Ook onze EPAL-pallets kun je kopen in Nijmegen e.o. Wil je meer weten? Stel je vragen via onze chat, telefoon of per e-mail.