Pallets kopen in Tilburg

Pallets kopen, dat doe je hierom: Sleep jij jouw dozen nog doos voor doos die container in? Stapel jij je dozen een voor een in je magazijn in Tilburg? Of verstuur jij nog grote hoeveelheden producten in losse kisten? Een kleine honderd jaar terug is niet alleen de heftruck uitgevonden, maar ook de pallet! Zo vervoer je al je dozen en kisten samengebundeld. Het zware sleepwerk laat je aan de vorkheftruck over. Het heftruck-en-pallet duo bepaalt tegenwoordig dan ook de efficiëntie van de transportwereld.

Houten pallets Kunststof pallets

Pallets kopen doe je makkelijk online bij de palletcentrale

Bij de Palletcentrale bestel jij heel eenvoudig pallets online. Je schaft houten-, kunststof- of houtvezelpallets aan via de online winkel. Door onze ‘100% palletbeschikbaarheid’ grijp jij nooit mis. Jouw pallet wordt direct vanuit onze voorraad (500.000 pallets!) geleverd, in Tilburg. Wist jij al, dat wij 50 jaar doen waar wij goed in zijn: pallets maken, kopen en verkopen? Dat zijn al aardig wat jaartjes ervaring. Wil je ook gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van pallets en transport?

Met onze ervaring kunnen wij je alle voor- en soms ook enkele nadelen per soort pallet vertellen. Zo raden we een houtvezelpallet aan als jouw magazijn in Tilburg niet al te groot is. Deze zijn namelijk makkelijk op te stapelen als je ze even niet gebruikt.

De keuze is reuze voor het kopen van jouw pallets

Onze ervaring zie je onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heb je deze pallets en hun accessoires al gezien in onze webshop?

Verder kun je ook op onze betrouwbaarheid rekenen. We produceren namelijk ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL zijn is het bedrijf dat ervoor zorgt dat de pallets in deze wereld voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. De EPAL-pallets, deze vind je ook in Tilburg Wil je meer weten? Via, onder andere, onze chat kun je al je vragen stellen!