Pallets kopen in Tilburg

Pallets kopen in Tilburg kunt u doen via Palletcentrale.nl. Ubestelt eenvoudig online via onze webshop, maar wij hebben ook een team voor u klaar zitten dat zorgt voor de perfecte levering van uw pallets. Bestel online of neem contact op per e-mail of telefoon. Voor grotere aanvragen kunt u bij ieder product in onze webshop een offerte aanvragen.

U kunt bij ons online nieuwe en gebruikte pallets kopen. Ze zijn beschikbaar in uiteenlopende afmetingen en wij hebben alle type pallets. Welke maat u ook nodig heeft, u vindt hem in onze webshop. Zo niet, laat het ons weten. Dan kijken wij samen met u welke pallet aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Wij leveren met eigen transport en u profiteert daarom van een betrouwbare levering. Het is ook mogelijk om uw pallets af te halen in Moerdijk, in de buurt van Tilburg.

Pallets verkopen in Tilburg

Wilt u pallets verkopen aan ons? Dat kan, wij kopen ook pallets op. Wij komen pallets ophalen in Tilburg en omgeving. Maar ook in andere delen van Nederland halen wij pallets op.

Pallets online kopen en levering in Tilburg

Bij de Palletcentrale bestelt u eenvoudig pallets online. U schaft houten-, kunststof- of houtvezelpallets aan, direct in onze webshop. U kunt kiezen uit standaardmaten of uit voordelige aanbiedingspallets. Uw pallet wordt direct vanuit onze voorraad geleverd in Tilburg. Wist u dat wij al 50 jaar doen waar wij goed in zijn? Pallets produceren en repareren, verkopen en opkopen. Dit doen wij dus met een flinke dosis ervaring. Wilt u ook gebruik maken van onze ervaring en kennis op het gebied van pallets en transport?

Met onze ervaring kunnen wij u alle voor- en soms ook enkele nadelen per soort pallet vertellen. Zo raden we een nestbare pallet aan als uw magazijn in Tilburg niet al te groot is. Deze zijn namelijk eenvoudig op te stapelen als u ze niet in gebruik heeft.

Breed assortiment voor het kopen van uw pallets

Wij leveren uit een breed assortiment aan pallets. Zoals eerder gezegd zijn dit standaard maten en afwijkende maten voor scherpe prijzen. Bekijk zelf ons assortiment en kies een pallet die aansluit op uw wensen.

Type pallets:

Verder kunt u ook op onze betrouwbaarheid rekenen. We produceren namelijk ook pallets volgens de EPAL eisen. EPAL is de organisatie die reguleert dat europallets voldoen aan scherpe kwaliteitseisen. De EPAL europallets leveren wij ook in Tilburg. Net als de rest van ons assortiment. Wilt u meer weten? Stel uw vragen via de chat en krijg snel antwoord. Natuurlijk is contact per e-mail of telefoon ook mogelijk.