Pallets kopen en verkopen in Utrecht

Pallets kopen in Utrecht doet u zelf eenvoudig, snel en tegen de beste prijzen via Palletcentrale.nl. U koopt uw pallets eenvoudig online, maar wij hebben ook een team dat voor u klaar staat voor de aankoop van uw pallets in Utrecht en omstreken. Een uitstekend advies en goede service. Bereik ons via chat, e-mail of telefoon.

U vindt in onze webshop nieuwe en gebruikte pallets, die u kunt bestellen in uiteenlopende types en afmetingen. De beschikbaarheid van onze pallets houden wij ten alle tijde goed op orde. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad aan pallets. Maak gebruik van onze betrouwbare levering, die wij met eigen vervoer verzorgen. Natuurlijk kunt u uw pallets ook ophalen in één van onze vijf vestigingen.

Pallets verkopen

Wilt uw pallets vanuit Utrecht verkopen? U kunt ze door ons in Utrecht laten ophalen. Afhankelijk van het aantal en de kwaliteit, rijden wij graag bij u langs om de pallets van uw bedrijf op te halen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u een vergoeding voor uw pallets. Pallets ophalen in Utrecht doen wij vanaf 50 stuks.

Pallets online bestellen bij de Palletcentrale

Wilt u pallets kopen en laten bezorgen in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U koopt eenvoudig houten-, kunststof- of houtvezelpallets. We hebben een 100% palletbeschikbaarheid.

We hebben een grote voorraad van zo’n 500.000 pallets, verdeeld over vijf vestigingen. We leveren direct uit voorraad. Kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt u bij ons al meer dan 50 jaar. Uw pallets volgens afspraak geleverd!

Maak gebruik van ons expertise en kwaliteit. We kennen onze producten en helpen u graag bij het doen van de juiste aankoop. Want de toepassing van de pallet bepaalt welke pallet u het beste kunt kopen. Wij weten hier alles van. Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Breed assortiment pallets

Wij hebben veel pallets op voorraad, maar ook een breed assortiment. Houten pallets, maar ook kunststofpallets. Standaard maten zoals Europallets en Chemiepallets, maar ook vele andere maten. Bekijk hieronder ons assortiment.

Materiaal:

Type pallets:

 

Wilt u meer informatie of een offerte voor de aankoop van pallets in Utrecht? Stel uw vragen via onze chat, telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag!