Pallets in Zoetermeer kopen & verkopen

Pallets kopen  in Zoetermeer. Je doet het snel en gemakkelijk via de Palletcentrale. Bestellen van zowel nieuwe als gebruike pallets kan online. Uiteraard staat ons team ook voor je klaar als je vragen hebt. Je bereikt ons per chat, telefoon of e-mail.

Je kunt bij ons nieuwe en gebruikte pallets kopen en laten bezorgen in Zoetermeer. Je kunt ze ook afhalen op één van onze afhaallocaties in Nederland. Wij hebben een grote beschikbaarheid van pallets en een ruim assortiment. Daardoor zijn wij in staat om jou snel kwalitatieve pallets te leveren voor jouw toepassing.

Pallets verkopen

Ben je gevestigd in Zoetermeer e.o. en wil je pallets verkopen? Geen probleem. Wij halen jouw partij pallets voor je op tegen een vergoeding. Vul het formulier in via onderstaande link, of neem contact op om je pallets te verkopen.

Online kopen bij de Palletcentrale

Wanneer je pallets wilt kopen voor een locatie in Zoetermeer of omstreken, dan kun je deze online bestellen bij de Palletcentrale. Je profiteert dan van diverse voordelen. Zonder problemen koop je nieuw en gebruikte pallets. Houten, kunststof of houtvezelpallets, je vindt ze in onze webshop. We hebben een ruime voorraad (500.000+ pallets!) waaruit wij jou in Zoetermeer, of andere plaatsen in het land, leveren. Zo weet je zeker dat je voorzien wordt van de juiste pallet!

Wij hebben ruime ervaring in de pallethandel en medewerkers met de juiste expertise. Niet alleen helpen wij je aan de best geprijsde pallets, maar je kunt ook bij ons terecht voor een goed advies over jouw toepassing. Een klein magazijn? Dan zoeken we naar goed stapelbare pallets, bijvoorbeeld de houtvezel versie. Zware goederen? Dan is het laadvermogen belangrijk. En zo voort. Wij denken met je mee.

Kies uit een breed palletassortiment

We hebben vele soorten pallets, standaard pallets zoals de Europallet of CP pallets, maar ook diverse afwijkende maten. Aanbiedingen voor wel heel aantrekkelijke prijzen. Onze euroknallers al gezien?

Materiaal:

Type pallets:

De Palletcentrale is een betrouwbare partner. Scherpe prijzen en betrouwbare levering. Wij werken met eigen vervoer om te zorgen dat jouw pallets volgens afspraak worden bezorgd.

Als het om Europallets gaat dan koop je bij ons pallets volgens de scherpe kwaliteitseisen van EPAL. Wij zijn een gecertificeerd verkopen van Europallets. Kwaliteit dus!