Palletcentrale Groep neemt Hergé Pallets over.

Persbericht

Moerdijk, 14 november 2019

Palletcentrale Groep neemt Hergé Pallets over.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de overname van Hergé Pallets, gevestigd in Oudkarspel, door de Palletcentrale Groep BV.

Hergé pallets is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets.  De activiteiten van het bedrijf worden nu ondergebracht bij Palletcentrale Noord Holland. Dit onderdeel van de Palletcentrale Groep is logistiek zeer gunstig gesitueerd langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer. De werkzaamheden van Hergé passen naadloos bij de bedrijfsvoering van Palletcentrale Noord Holland.

Via deze overname wil de Palletcentrale haar leidende marktpositie in de regio Noord Holland verder uitbreiden. ”Uitbreiding, groei en optimale logistieke processen zijn belangrijke thema’s in de hedendaagse palletbranche.

Op dit moment hebben we 5 locaties en zijn we marktleider in de Benelux op het gebied van gebruikte en nieuwe pallets”, aldus commercieel directeur Frank Bennemeer.

Het bedrijf viert dit jaar haar 50-jarig bestaan, het hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf heeft verder vestigingen in Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam. De Palletcentrale Groep verkoopt per jaar 6 miljoen pallets in de Benelux.