9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Totaaloplossing & ontzorging

Voor een efficiënt palletbeheer

Totaaloplossing pallets

Volledige ontzorging palletbeheer

Wij bieden onze klanten graag een totaaloplossing voor hun pallets. Wij komen langs op locatie en kijken goed naar de processen van uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring kijken we hoe we die processen efficiënter kunnen inrichten. We realiseren vlekkeloze productieprocessen en logistieke processen en ontzorgen u op het gebied van palletbeheer.

Geoptimaliseerd voorraadbeheer

U kunt bij ons rekenen op een betrouwbare levering, welke wij verzorgen met ons eigen vervoer. Wij kunnen onze toelevering zo inrichten dat u beperkt pallets op voorraad hoeft te houden. Palletlevering wordt ingepland op basis van uw behoefte.

Dit biedt u meerdere voordelen.

 • Geen onnodige palletvoorraad op uw locatie
 • Snelle levering bij onverwachtse behoefte
 • Hogere brandveiligheid op uw locatie

100% Beschikbaarheidsgarantie

Voor nieuwe maar ook voor gebruikte pallets kunnen wij een beschikbaarheidsgarantie bieden. Ook op dit gebied ontzorgen wij uw bedrijf volledig. Een gegarandeerde toelevering van uw type pallets.

Duurzaam en kostenefficiënt palletgebruik

U kunt uw gebruikte pallets door ons op laten halen. Wij leveren dus niet alleen nieuwe pallets, maar nemen ook uw gebruikte pallets terug in. Hiermee zet uw bedrijf zich in voor duurzame pallets en levert daarmee een bijdrage aan de duurzaamheid. Klanten met wie wij samenwerken op het gebied van palletopkoop kunnen wij jaarlijkse een CO2 besparingscertificaat verstrekken.

Ook wanneer u juiste gebruikte pallets bij ons koopt, dan zet uw organisatie zich in voor duurzaamheid. Door het hergebruiken van pallets hoeven er minder pallets geproduceerd te worden.

Eén partner voor het gehele proces

Samenwerken met de Palletcentrale betekent zaken doen met één partner voor alles betreffende uw pallets. U doet geen zaken met derden, wij hebben alle stappen in het proces van de toelevering en afvoer van uw pallets in huis:

 • Nieuwe én gebruikte pallets
 • Logistiek
 • Afvoer pallets
 • Voorraadbeheer
 • Advies juiste palletoplossing
 • Advies procesoptimalisatie

Advies voor uw toepassing?

Wij komen graag bij u op locatie langs om perfect in te kunnen schatten wat uw processen zijn, welke pallets daarin het best tot hun recht komen. We onderzoeken of er nog efficiëntie- en optimalisatieslagen gemaakt kunnen worden. We adviseren een totaaloplossing waarbij wij een kostenbesparing realiseren, meer efficiëntie teweegbrengen en u op het gebied van pallets geheel ontzorgen.

Neem telefonisch contact met ons op via: Tel. +31 (0) 168 357010

Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Laat uw gegevens achter

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul het contactformulier en wij zorgen dat één van onze accountmanagers op korte termijn contact met u opneemt voor een geheel vrijblijvend advies.