Nieuwe LED-verlichting bij Palletcentrale Productie in Sas van Gent

Op onze productielocatie Palletcentrale Sas van Gent is recent nieuwe LED-verlichting geplaatst. Zowel in de loods als onder de overkappingen buiten maken wij nu gebruik van duurzame LED-verlichting. Het vervangen van de verlichting past in de duurzame filosofie van de Palletcentrale.

Verbetering zicht

De aanschaf van de nieuwe LED-verlichting zorgt voor een verdere verbetering van de werkomstandigheden. Het zicht is wederom verbeterd. Zowel binnen in de productiehal als buiten onder de verkappingen waar pallets droog worden opgeslagen. De nieuwe LED-verlichting hangt ook onder onze overkappingen buiten op het terrein. Met deze overkappingen kunnen wij realiseren dat onze pallets droog aangeleverd worden bij onze klanten, wanneer de wens daarvoor aanwezig is. Een groot deel van onze pallets staat inmiddels droog opgeslagen.

Verdere verduurzaming Palletcentrale

Ook realiseren wij met de nieuwe verlichting een energiebesparing welke in lijn ligt met andere acties die de Palletcentrale uitvoert om milieubewust en duurzaam haar activiteiten uit te voeren. Niet alleen op onze productielocatie in Sas van Gent, maar ook bij onze andere vestigingen nemen wij doorlopend actie om steeds duurzamer te kunnen werken. In zijn algemeenheid zijn onze producten circulair en hebben ze daarmee een grote positieve invloed op het milieu.

LED Verlicht palletcentrale productie 2 LED Verlicht palletcentrale productie 1 LED Verlicht palletcentrale productie 3 LED Verlicht palletcentrale productie 4 LED Verlicht palletcentrale productie 5 LED Verlicht palletcentrale productie 6