9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Diensten

De Palletcentrale is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner in alle dienstverlening rondom uw pallets. Naast de levering van kwalitatieve pallets bieden wij diverse diensten aan die uw supply chain verbeteren.

palletcentrale panorama

Totaaloplossing voor uw pallets

De Palletcentrale is een ervaren en gedreven organisatie en is graag strategisch partner op het gebied van uw pallet. Met 50 jaar ervaring in het leveren van continue stromen van pallets, vijf vestigingen met onder andere een eigen productielijn, en transport in eigen beheer kunnen wij een oplossing bieden waarmee uw supply chain sterk verbetert. Wij vertellen u hier graag meer over.

Beschikbaarheid pallets

Wij begrijpen het belang van de beschikbaarheid van pallets. Voor een continu proces binnen uw organisatie moet u kunnen vertrouwen op een constante aanlevering van pallets. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een eigen productielijn én houden ruim 500.000 pallets op voorraad. Dankzij 30 eigen vrachtwagens hebben wij volledige controle over onze distributie en staan wij garant voor een betrouwbare levering.

Inname pallets

Veel van onze klanten hebben niet alleen behoefte aan pallets, maar kampen zelf ook met een incourante palletvoorraad. Afwijkende maten of kapotte pallets die afgevoerd moeten worden. Ook dit verzorgen wij volledig voor u als onderdeel van onze totaaloplossing.


Kwaliteit

Werkt u met de Palletcentrale, dan werkt u met een kwalitatieve partner. Wij optimaliseren constant onze bedrijfsprocessen om u goed van dienst te kunnen zijn. Ook onze producten én onze dienstverlening toetsen wij met grote regelmaat. Zo verzekeren wij onszelf ervan dat onze klanten de kwaliteit krijgen die zij verdienen. Wij werken met meerder kwaliteitscertificaten.

Verduurzaming van organisatie

Wij verbeteren niet alleen uw supply chain, maar een samenwerking met de Palletcentrale maakt uw organisatie ook duurzamer. Als voorbeeld: wanneer u gebruikte pallets afneemt bespaart dit de kap van nieuwe bomen. Neemt u nieuwe pallets af, dan kunt u uw oude pallets door ons laten innemen en hergebruiken. De Palletcentrale is Lean & Green en kan samen met u op uiteenlopende manieren duurzaam samenwerken.

Nieuws & Blog