Zeeland Business: “One-stop-shop voor elke palletvraag”

Zeeland Business opende het nieuwe jaar mooi met een artikel van de Palletcentrale. Onze palletfabriek staat in Sas van Gent, te Zeeland. Het betrof een haven special en om die reden werden wij benaderd voor een interview. Dit werd afgenomen met onze commercieel directeur Frank Bennemeer en leverde een fraai stuk op.

De opening van het artikel was treffende voor ons als bedrijf: Houten pallets, kunststof pallets, nieuw of gebruikt: met een eigen fabriek, een ruime voorraad en meer dan dertig vrachtwagens biedt de Palletcentrale een totaaloplossing voor elke klant met een pallet-vraag. “Als enige palletleverancier in Nederland zijn wij een one-stop-shop”, zegt commercieel directeur Frank Bennemeer. Dat is precies waar wij goed in zijn. Een totaalleverancier voor grootzakelijke klanten. Bennemeer vertelt verder: “Je kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte pallets. Houten pallets, zoals Europallets, displayen CP-pallets, maar ook kunststofpallets, die gebruikt kunnen worden voor export buiten Europa en geschikt zijn voor vochtige ruimtes.” Daarnaast koopt de Palletcentrale overtollige pallets op. “Afhankelijk van de hoeveelheid overtollige pallets die een bedrijf heeft, zetten wij desgewenst open of gesloten koppeltrailers op het bedrijfsterrein neer voor gemakkelijke afvoer.” De Palletcentrale denkt met haar klanten mee over de meest efficiënte palletoplossing, zegt Frank.

In het artikel leest u meer over de historie van ons bedrijf, het belang van HT-behandling, de opkomende vraag naar droge pallets, duurzaamheid en meer.

Lees het volledige artikel in de nieuwste editie van Zeeland Business of op de website van Zeeland Business.