9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €675,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten pallets of kunststof pallets van 100×120?

Bij de Palletcentrale zijn er houten- en kunststof pallets in een 100×120 cm formaat beschikbaar. Zo zijn er verschillende houten balk en blokpallets opgenomen in het assortiment. Daarentegen wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van kunststof pallets. Deze zijn er in de vorm zoals we een houten blokpallet kennen, maar er bestaan ook nestbare kunststof pallets.

Houten 100×120 cm pallets bestaan er in lichte, halfzware en zware varianten. De pallets kunnen meerdere keren gebruikt worden in logistieke processen. Het is afhankelijk van de manier waarop een pallet gebruikt wordt en wat het draagvermogen is, maar sommige houten pallets kunnen wel 20 keer gebruikt worden.

Door pallets opnieuw te gebruiken kunnen bedrijven bijdragen aan een circulair ondernemingsproces. Kunststof pallets zijn hier uitermate geschikt voor. De pallets zijn stevig, raken niet snel beschadigd en kunnen na een voltooid levenscyclus in sommige gevallen gerecycled worden tot nieuwe kunststof pallet.

Nieuwe pallets 100×120

Het is mogelijk om nieuwe pallets te kopen bij de Palletcentrale. Er zijn verschillende 100×120 cm formaat pallets beschikbaar in het assortiment.

Er zijn houten pallets met een omlopend onderdek, maar ook lichte en zwaardere soorten beschikbaar. Met een gemiddelde voorraad van 500.000 pallets is er vrijwel altijd wel een 100×120 cm houten pallet voor u op voorraad. Mocht uw gewenste pallet niet voorraad zijn wij in staat om de gewenste pallet voor u te maken op onze productielocatie is Sas van Gent. De pallets worden dan met een minimale afname van 500 stuks voor u gemaakt.

De kunststof pallet in een 100×120 cm formaat is ook in nieuwstaat te bestellen bij de Palletcentrale. Er zijn verschillende voordelen te benoemen voor Kunststof pallets ten opzichte van houten pallets. Zo kunnen de pallets altijd gebruikt worden voor transport buiten Europa. Kunststof pallet voldoen door het materiaalsoort altijd aan de ISPM15 norm.

Gebruikte pallets 100×120

U kunt ook gebruikte pallets in een 100×120 cm formaat bij de Palletcentrale kopen. Deze pallets verschillen in conditie van elkaar. Sommige pallets zijn slechte enkele keren gebruikt, terwijl andere pallets nog maar enkele vrachten mee kunnen gaan. De pallets die aangeboden worden zijn in ieder geval functioneel bruikbaar. Dit kunnen wij u verzekeren, omdat elke partij gebruikte pallets die ingekocht wordt een inspectie krijgt.

Bij de Palletcentrale kunt u niet alleen gebruikte pallets kopen, maar ook aan ons verkopen. Als u in het bezit bent van een partij overtollige pallets kunt u deze altijd bij ons aanbieden. Vanzelfsprekend krijgt u een vergoeding voor de pallets die u aanbiedt. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de staat van de pallets. De pallets kunnen bij een aantal van 50 stuks of meer bij u op locatie opgehaald worden. Op het moment dat dit aantal lager ligt dan kunt u de partij bij één van de dichtstbijzijnde locaties van de Palletcentrale afgeven.

Een pallet in elke maat

Pallets 40×60 Pallets 80×120 Pallets 110×110
Pallets 60×80 Pallets 90×110 Pallets 120×120
Pallets 60×100 Pallets 90×120
Pallets 80×100 Pallets 100×120

Pallets kopen bij Palletcentrale

De Palletcentrale voorziet u van 100×120 pallets! U kunt ze bij ons bestellen via de webshop, maar u kunt ook per telefoon of mail contact opnemen met één van onze medewerkers. U wordt dan geholpen bij de aankoop van 100×120 pallets. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere formaten te bestellen bij de Palletcentrale.