9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €675,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten pallets of kunststof pallets van 60×80?

De displaypallet heeft dus een formaat van 60×80 cm en deze is beschikbaar in een hout- en kunststof variant. Deze pallet is een veelvoorkomende pallet binnen logistieke processen. De pallet is vanzelfsprekend functioneel voor transport, maar daarnaast ook voor statisch gebruik.

De houten 60 x 80 cm pallet bestaat er in verschillende soorten. Zo wordt deze als balkpallet gemaakt, maar daarnaast ook als open pallet. De balken geven extra ondersteuning, wat het draagvermogen ten goede komt. Een open pallet heeft als voordeel dat deze vanuit 4 kanten is op te tillen door een heftruck of pompwagen.

Het 60×80 cm formaat is er ook in kunststof pallet beschikbaar. Dit zijn de nestbare displaypallets. Deze pallets hebben verschillende voordelen. Zo hebben ze een laag eigengewicht en zijn ze nestbaar. Hierdoor kunnen de pallets makkelijk in elkaar gestapeld worden wanneer ze niet gebruikt worden.

Nieuwe pallets 60×80

Desgewenst kunt u bij de Palletcentrale nieuwe 60×80 cm pallets bestellen. Deze is beschikbaar als houten pallet, maar ook als nieuwe kunststof pallet.

De Palletcentrale heeft in Sas van Gent een eigen productielocatie. Hierdoor zijn wij in staat om altijd aan uw vraag te voldoen. De Palletcentrale streeft ernaar om een gemiddelde voorraad van 500.000 pallets te hebben en hier hoort een nieuwe houten 60×80 cm pallet ook bij. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij deze voor u maken. Dit doen wij bij een minimale afname van 500 stuks.

De kunststof 60×80 cm pallet is een goed alternatief voor de houten displaypallet. Deze wordt dan ook steeds meer in gebruik genomen. De pallet heeft als voordeel dat deze altijd inzetbaar is voor transport buiten Europa. Dit komt doordat kunststof pallets standaard voldoen aan de ISPM15 norm.

Gebruikte pallets 60×80

Voor een goed transport is een nieuwe pallet geen vereiste. Gebruikte pallets zijn namelijk in veel gevallen nog uitstekend te gebruiken. Om deze reden heeft de Palletcentrale een ruim assortiment in gebruikte pallets. De 60×80 cm pallet valt hier ook onder. Er zijn zowel gebruikte houten als kunststof pallets opgenomen in het assortiment met een 60×80 cm formaat.

Naast het inkopen van gebruikte pallets is het ook mogelijk om gebruikte pallets te verkopen aan de Palletcentrale. Heeft u een partij 60×80 cm pallets die u niet meer gebruikt? Ontvang geld voor uw overtollige pallets en lever ze in bij de Palletcentrale. Wij geven een nette vergoeding voor uw pallets en u profiteert tegelijkertijd van ruimtewinst.

Een pallet in elke maat

Pallets 40×60 Pallets 80×120 Pallets 110×110
Pallets 60×80 Pallets 90×110 Pallets 120×120
Pallets 60×100 Pallets 90×120
Pallets 80×100 Pallets 100×120

Pallets kopen bij Palletcentrale

Bestel nu online uw 60×80 cm pallets bij de Palletcentrale. Neemt u liever contact op via de telefoon of per mail? Onze medewerkers staan u vriendelijk te woord en helpen u bij uw bestelling!