9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €675,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten pallets of kunststof pallets van 100×120?

Pallets van het formaat 110×110 cm bestaan zowel in hout als kunststof. Bij de houten varianten zien we een verschil tussen balk en blokpallets. Daarnaast zitten er open en omlopende houten pallets tussen van dit formaat. Wat betreft de kunststof pallets zien wij open en omlopende varianten, maar ook nestbare pallets. Nestbare pallets zijn ideaal wanneer u ruimte wil besparen. Ze kunnen in elkaar gestapeld worden en dus passen er veel pallets op één palletplaats.

110×110 cm pallets worden, wanneer ze van hout zijn, nieuw maar zeker ook gebruikt aangeboden. Gebruikte houten pallets zijn duurzaam doordat zij vele malen opnieuw gebruikt kunnen worden. Koop dus gebruikte houten pallets en maak uw onderneming meer circulair. Het draagvermogen hangt af van hoe de pallet gemaakt is. Dit leest u terug op de productpagina in de eigenschappen.

Ook kunststof pallets proberen wij opnieuw terug in de economie te brengen. Gebruikte kunststof pallets kunnen wij echter niet repareren. Hierdoor zijn er minder van in de omloop. Op het moment dat wij partijen gebruikte kunststof pallets hebben zijn deze wel vaak erg voordelig voor klanten die hier naar op zoek zijn. Wij zorgen dat de pallets die wij aanbieden altijd functioneel bruikbaar zijn, ook de gebruikte varianten!

Nieuwe pallets 110×110

Meestal hebben wij één of enkele standaard nieuwe pallets in ons assortiment. Op het moment dat u nieuwe pallets van 110x110cm, of overigens ook een ander formaat, nodig heeft kunnen wij deze ook nieuw op maat voor u produceren. Natuurlijk zijn er dan wel minimale productieaantallen nodig. Neemt u contact met ons op voor meer informatie over maatwerk nieuwe pallets, of kijk naar de beschikbare standaard nieuwe 110x110cm pallets die wij hebben.

Wij kunnen pallets voorzien van een HT-behandeling, hiervoor zijn wij gecertificeerd. Dankzij deze behandeling voldoen zij aan de ISPM-15 eisen. Kunststof pallets voldoen standaard aan de ISPM-15 eisen.

Binnen onze grote voorraad, verspreid over 6 locaties in Nederland, hebben wij altijd een mooie aanbod pallets voor u klaar staan.

Gebruikte pallets 110×110

Naast nieuwe, bieden wij ook gebruikte pallets in een 110x110cm afmeting aan. Vaak hebben wij mooie eenheidspartijen staan zodat u verzekerd ben dat alle pallets er hetzelfde uitzien en dezelfde eigenschappen hebben. U kunt ook pallets van dit formaat uit een mixpartij aanschaffen. Een mixpartij bestaat uit diverse type pallets bijvoorbeeld zowel open als omlopend. Maar er kan ook een kleine afwijking in het formaat zitten. Dit omschrijven wij altijd duidelijk op de productpagina.

Het is goed om te weten dat u gebruikte pallets ook altijd aan ons kunt verkopen. Heeft u mooie partijen pallets staan, die u zelf niet kunt gebruiken, dan hoeft u deze niet altijd zelf af te voeren. Pallets met standaard afmetingen kunnen wij vaak zelfs nog repareren, indien kapot. Neem contact met ons op en wij doen een ooi aanbod voor uw overtollige pallets.

Een pallet in elke maat

Pallets 40×60 Pallets 80×120 Pallets 110×110
Pallets 60×80 Pallets 90×110 Pallets 120×120
Pallets 60×100 Pallets 90×120
Pallets 80×100 Pallets 100×120

Pallets kopen bij Palletcentrale

De Palletcentrale verkoopt graag 110×110 pallets aan uw bedrijf! Pallets kunnen bestelt worden via de webshop, maar ook telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers helpen u graag. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere formaten dan de 110x110cm te bestellen bij de Palletcentrale.